Strath Original z vitaminom D, 250 mL
Strath Original z vitaminom D, 250 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Strath Original z vitaminom D, 250 mL

Poskrbite za celostno podporo imunskemu sistemu z le nekaj kapljicami sirupa Strath Original z dodanim vitaminom D.
Cena: 22,06 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Prednostbrez laktoze
Vsebujevitamin d
Tip izdelkasirup, veganski izdelek

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Poskrbite za celostno podporo imunskemu sistemu z le nekaj kapljicami sirupa Strath Original z dodanim vitaminom D.

Prednosti Strath Original sirupa

  • naraven sirup
  • preprosto za uživanje
  • ne vsebuje dodanega sladkorja
  • brez glutena
  • ne vsebuje lahkote
  • veganski izdelek

Delovanje prehranskega dopolnila Starth Original z vitaminom D

Klasično legendarnemu sirupu Starth, ki vsebuje več kot 60 vitalnih snovi, je dodan še vitamin D. Vendar je vitamin dodan na poseben način. Pravzaprav gre za kvas, ki naravno proizvaja vitamin D, če je izpostavljen UV svetlobi. Za povezanost in učinkovito delovanje ostalih sestavin prav tako poskrbi naravna oblika rastlinskega kvasa, ki je zaslužna tudi za boljšo absorpcijo sestavin. S tem se zagotovi podpora biološkega ravnovesja v telesu.

Če se sprašujete zakaj je pravzaprav potrebno uživati prehranska dopolnila s tako pestro sestavo in še dodanim vitaminom D? Strath sirup ima izjemno sestavo, ki pripomore k obnavljanju in dopolnjevanju zalog nujnih hranilnih snovi. Vitamin D pa kljub temu, da ga naše telo proizvaja samostojno, primanjkuje velikemu številu prebivalcev.

Pomanjkanje je pogosto predvsem ob hitrem tempu življenja, ko imamo premalo časa, da bi ga izkoristili na soncu. Še posebno je pomanjkanje pri osebah, ki dolgotrajno bivajo v zaprtih prostorih. Pomanjkanje pa je še bolj izrazito v hladnejših mesecih.

Vitamin D je v maščobi topen vitamin, ki je zelo znan po svojem prispevku k normalnemu delovanju imunskega sistema. Hkrati vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti kot tudi k boljšemu delovanju mišic in zdravih zob. Ustrezna raven vitamina D v telesu poskrbi za ohranjanje naravnih ravni kalcija v krvi in za normalno absorpciji kalcija in fosforja. Hkrati ima vitamin D vlogo tudi pri delitvi celic. Pri otrocih je nujno potreben za normalno rast in razvoj kosti.

To prehransko dopolnilo je vsestransko uporabno in je primerno za najširši krog ljudi. Je zelo preprosto za doziranje in uživanje. Uporabljajo ga lahko že otroci po dopolnjenem enem letu. Primeren je tudi za nosečnice in doječe matere. Učinkovit je tudi pri profesionalnih športnikih kot tudi rekreativcih. Uporabljajo pa ga lahko tudi starejši in vsi ostali odrasli.

Sestavine inovativnega Strath sirupa

plazmoliziran rastlinski kvas z vitaminom D 83% (Saccharomyces cerevisiae Meyen, fruktoza – kvas z vitaminom D, fruktoza, dekstroza, rastlinski izvleček), ječmenov* slad 9%, pomarančni sok 5% (sladkor, voda, pomarančni sok iz koncentrat), med 3%. VSEBUJE GLUTEN! Vsebuje 4,5% alkohola, ki nastane med fermentacijo kvasa.

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos so 3 čajne žličke (5ml) trikrat dnevno. Za otroke je predviden vnos 2,5 mL.

Prehransko dopolnilo Strath z vitaminom D zaužijte pred obrokom, trikrat na dan. Prehransko dopolnilo lahko uživate dolgoročno, brez da bi vas skrbela prekomerna uporaba. Za učinkovitost kure pa je potrebno prehransko dopolnilo redno uživati od 6 do 8 tednov.

Shranjujte na sobni temperaturi in porabite v 6 mesecih po odprtju. Shranjujte izven dosega otrok.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Prednostbrez laktoze
Vsebujevitamin d
Tip izdelkasirup, veganski izdelek

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.