SVR Sun Secure fluid za obraz z ZF 50+, 50 mL

SVR Sun Secure fluid za zaščito kože obraza in telesa za zaščito kože obraza je prijetno negovalni fluid, ki vlaži, poživlja in deluje proti staranju kože. Je prijetna zaščitna intenzivna nega za kožo obraza in predelov kože telesa. SVR Sun Secure fluid za zaščito kože obraza in telesa za zaščito kože obraza je prijetno negovalni fluid, ki vlaži, poživlja in deluje proti staranju kože. Je prijetna zaščitna intenzivna nega za kožo obraza in predelov kože telesa.

Ocene in mnenja

Opis

SVR Sun Secure fluid za zaščito kože obraza in telesa za zaščito kože obraza je prijetno negovalni fluid, ki vlaži, poživlja in deluje proti staranju kože. Je prijetna zaščitna intenzivna nega za kožo obraza in predelov kože telesa. 
 
Zaradi vsebnosti številnih vlažilno negovalnih komponent kožo odlično nahrani. Deluje proti staranju, kožo vlaži in poživlja.
 
Prednost izdelka je predvsem v njenih 100 % filtrih, ki so povsem organskega tipa. Kože ne iritira, ne deluje alergeno, ne vsebuje parabenov in oktokrilena. Izdelek ne vsebuje fotosenzibilnih komponent.
Po nanosu negovalno zaščitnega fluida je koža žametno mehka, ten pa je zelo hitro izenačen.

Za koga je negovalni SVR fluid primeren?

  • za odrasle
  • za otroke
  • za dojenčke
  • za starejše
  • za občutljive osebe

Izdelek se lahko nanese na površino vlažne kože obraza. Izdelek je odporen na morebitno drgnjenje, ne vsebuje parabenov  ali alkoholov, zato kožo obraza in telesa ne izsušuje.

Kremasto fluid SVR Secure omogoča zaščito, pred

  • UVA žarčenjem
  • UVB žarčenjem
  • IR žarčenjem
  • vidni spekter svetlobe

Izdelek je primeren za za nego kože odraslih, kot tudi otrok.

Način uporabe SVR Sun Secure fluida za zaščito kože obraza in telesa

Ustrezno količino fluida nanesite na dlan in narahlo vmasiramo v kožo. 
 
Način shranjevanja: hranite na hladnem mestu
Posebno opozorilo: sončenju se izogibajte v času največje pripeke in sicer med 12 in 16 uro popoldan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Pri nekaterih osebah, ki nosijo kontaktne leče, poročajo o t. i. akantamebne keratitisu. Okužba je bolj pogosta pri tistih osebah, ki nosijo mehke kontaktn leče. Na prizadeti roženici so lahko trofozoiti in ciste teh ameb. Bolezens znaki so podobni keratitisu, ki ga povzroča virus Herpes simplex (absces je n pravilne oblike), vendar je okužba z amebo Acanthamoeba bolj boleča. Poja se obročast absces s ponavljajočim se luščenjem epitelija. Okužba napreduje globino. Če bolnika ne zdravimo pravočasno, lahko amebe predrejo roženic kar lahko povzroči oslepitev. Pri bolnikih, ki ne nosijo kontaktnih leč in p katerih zdravljenje keratitisa z antibiotiki ni učinkovito, je prav tako treba p misliti na okužbo z akantamebami (Bacon in sod., 1993, Logar in Kraut, 199 Marciano-Cabral in Ca bral, 2003, Visvesvara in sod., 2007, Dart in sod., 2009)

Diagnoza

Pri okužbi osrednjega živčevja s temi amebami pregledujem likvor. Iščemo trofozoite in ciste ameb. Pregledujemo lahko tudi možgansk tkivo. Na akantamebni keratitis posumimo, če zdravljenje keratitisa z anti biotiki ni uspešno in se keratitis ponavlja. Pregledujemo material (postržek) odvzet iz roženice. Nativne preparate ali preparate, obarvane po Giemsi Gramu, pregledujemo na trofozoite ini ali ciste s svetlobnim mikroskopom.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov