SVR Topialyse emolientna krema, 400 mL

SVR Topialyse emolientna krema je kozmetični proizvod SVR laboratorijev, ki je namenjen intenzivni zaščiti površine iritirane kože telesa, saj nadomešča lipidne komponente ter poskrbi za intenzivno obnovo kožne povrhnjice. SVR Topialyse emolientna krema je kozmetični proizvod SVR laboratorijev, ki je namenjen intenzivni zaščiti površine iritirane kože telesa, saj nadomešča lipidne komponente ter poskrbi za intenzivno obnovo kožne povrhnjice.
549177 16663

Ocene in mnenja

Opis

SVR Topialyse emolientna krema je kozmetični proizvod SVR laboratorijev, ki je namenjen intenzivni zaščiti površine iritirane kože telesa, saj nadomešča lipidne komponente ter poskrbi za intenzivno obnovo kožne povrhnjice.

Proti iritacijam, zmanjša srbenje za 85%.

Brez vonja.
Brez barvil.
Hipoalergena
Emulzija V/U

Koža je po nanosu kozmetične emolientne kreme intenzivno pomirjena ter regenerirana. Balzam neguje predvsem atopični tip kože, ki je nagnjena k srbečici, neprijetnim kožnim pojavom, predvsem pa omogoča višjo toleranco na zunanje dejavnike.

Sestavine SVR Topialyse emolientne kreme

Boragino olje in olje divjega lana (omega 6/omega 3), dodatek omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin, ki so dodane z namenom pospeševanja regeneracije površine kože.

Indikacije

SVR Topialyse emolientna krema za obraz in telo za zelo suho, atopično in netolerantno kožo.

O kozmetiki Topialyse Sensitive

Topialyse Sensitive je linija hipoalergenih izdelkov brez vonja za popolno nego kože. Topialyse Sensitive tretmaji zagotovo učinkovito nadomestijo lipide (omega 6 + omega 3), preprečujejo srbenje in omejujejo dermalne težave (ekstrakt repinca).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Znaki:

1. Nenaden glavobol, hujši kot kadar koli prej. Lahko pomeni anevrizmo ali krvavitev v možganih. Takoj pojdite na urgenco.

2. Črno katranasto blato ali kri v blatu. Lahko kaže na notranjo krvavitev. Pokličite svojega zdravnika.

3. Zmeden govor, šibkost ali ohromelost (zlasti samo na eni strani telesa), otrplost, zmedenost. Lahko je možganska kap. Pojdite na urgenco.

4. Vaginalna krvavitev po menopavzi. Lahko je znamenje raka maternice. Dogovorite se z zdravnikom za obisk.

5. Nenadno pridobivanje ali izgubljanje telesne teže brez sprememb v prehranjevalnih navadah. Lahko kaže na
bolezen jeter, motnjo ščitnice, diabetes ali raka. Pokličite svojega zdravnika.

6. Nenadni bliski svetlobe v očeh. Lahko kažejo na odstop mrežnice. Naj vas nekdo takoj odpelje na urgenco.

7. Bolečina v prsih, grlu, čeljusti, rami, roki ali trebuhu, ki je niste še nikoli prej doživeli. Lahko je srčni infarkt. Pojdite takoj na urgenco.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja