Systane gel kapljice za oči, 10 mL

Systane gel kapljice za oči so narejene z namenom zaščite očesa, ki trpi za posledicami previsoke suhosti. Systane gel kapljice za oči so narejene z namenom zaščite očesa, ki trpi za posledicami previsoke suhosti.
506371 20231

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Systane gel kapljice za oči so narejene z namenom zaščite očesa, ki trpi za posledicami previsoke suhosti - oziroma temu pravimo simptom suhih oči. Izdelek Systane gel kapljice za oči hitro olajša tovrstno stanje na način, da takoj olajša draženje in pekoči občutek očesa. Gel je formuliran tako, da zagotovi dolgotrajno zaščito očesa in olajšanje.

Kapljice se lahko uporabljajo tudi v kombinaciji z drugimi vlažilnimi sestavinami - saj izdelek ne vsebuje takšnih komponent, ki bi negativno delovale z drugimi sredstvi za vlaženje na samo oko!

Izdelek vsebuje:

Propilen glikol 0.3%

Polyetilen Glikol 400 0.4%    

Uporaba:
Pred uporabo Systane gel za oči dobro pretresite. Kanite po potrebi od ene do dve kapljici v vsako oko oziroma odvisno od izsušenosti očesa!

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Diabetična retinopatija!

Po besedah asist. dr. Mojce Urbančič iz Očesne klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani je diabetična retinopatija najpogostejši pozni zaplet sladkorne bolezni. Je glavni vzrok slepote...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alcon Alcon
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov