TerraNova rožni koren Rodiola rosea, 50 kapsul

TerraNova rožni koren Rodiola rosea je inovativno prehransko dopolnilo, ki obogati vaš organizem z ekstraktom rožnega korena. TerraNova rožni koren Rodiola rosea je inovativno prehransko dopolnilo, ki obogati vaš organizem z ekstraktom rožnega korena.
545708 5054

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

POSEBNA ZAHVALA: Za popust na izdelku Terra Nova se zahvaljujemo podjetju Avemed d.o.o. iz Ljubljane.

TerraNova rožni koren Rodiola rosea je inovativno prehransko dopolnilo, ki obogati vaš organizem z ekstraktom rožnega korena.

Rožni koren spada v skupino tako imenovanih tolstičevk, najbolje uspeva v hladnejših predelih sveta - predvsem v Sibiriji. Ta pomembna rastlina ima na organizem številne učinke, ljudje pa rastlinski izvleček te rastline cenijo predvsem zaradi učinka, saj pomaga telesu pred najrazličnejšimi stresnimi dejavniki. (On hold Botanicals)

Dandanes je ustrezna psihofizična uranvoteženost izrednega pomena, zato je samopomoč z jemanjem kvalitetnih in preizkušenih prehranskih dodatkov izrednega pomena.

Rožni koren je namreč že zelo dolgo uporabljan izdelek, predvsem na področju tradicionalnega zdravilstva, pa tudi v medicini na predelu azije in nekaterih skandinavskih dežel.

Vsebnost učinkovin prehranskega dodatka

1 kapsula vsebuje sledeče sestavine

Rožni koren ekstrakt (Rhodiola rosea** ). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 300 mg

(sveže zamrznjena raztopina [topla voda] ekstrakt) - povprečno razmerje: 3% rosavin / 1% salidrosidi

Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) . . . . . . . . . . . . . 95 mg

O Terra novi

V Terra novi so razvili nov tip proizvodnje oz. novo holistično inovacijo: zanjo namreč uporabljajo sveža, polnovredna hranila, ki so nepotvorjena in bogata živila. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, vsi pripravki pa so skrbno formulirani z namenom zagotavljanja učinkovitosti izdelka ter njegove kakovosti. 

Terra Nova prehranska dopolnila so proizvedena tako:
- da je povečana sama stopnja biorazpoložljivosti, koristnosti in delovanja
- da je v dopolnilih kar se da naveč sinergistično delujočih encimov ter njihovih kofaktorjev

Raziskava Phytofresh, ki temelji na sušenju le svežih rastlin, je boljše, saj je s tem postopkom ohranjena učinkovitost in biokemična kompleksnost. 
S tem postopkom je izboljšana topnost ekstraktov in omogočena boljša obstojnost. 

Prednosti sušenja z zamrzovanjem:
• Encimi in kompleksi v Terra Nova prehranskih dopolnilih so zaščiteni pred razpadom - druge oblike sušenja do samih izvlečkov niso tako tolerantne.
• Obstojnost končnega proizvoda je daljša kot sicer
• Enostavna pridobitev krhkega ostanka (le-tega se samo zmelje) po omenjenem procesu sušenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Posedanje vretenc

Odločitve s pomočjo zdravnika ali zdravnice
Vertebroplastika (Osteoplastika). S tem posegom lahko posamezna vretenca ponovno otrdite, vendar pa se ne da odpraviti že obstoječe ukrivljenosti hrbtenice. Izgubo kostne mase lahko nadomestite z vbrizganjem tekočega kostnega cementa, ki nato otrdi. Ko se cement utrdi, se bolečine, ki so posledica deformacije kosti, ublažijo ali povsem izginejo. Več kot 90 odstotkov vseh bolnikov po posegu ne občuti bolečin ali pa zelo majhne.

Posega ne smete izvesti, če obstaja nevarnost, da bi s posegom poškodovali živčne korenine ali hrbtenjačo.

Meja zapletov pri operaciji leži pri vdorih vretenc zaradi osteoporoze pod odstotkom. Kadar pride do vdora zaradi raka, doseže stopnja 5 odstotkov. Najbolj skrb vzbujajoče je iztekanje umetne snovi v hrbtenjačo, ki lahko povzroči nevrološke simptome (vse do ohromitve).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TerraNova TerraNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov