Thealoz Duo 3% tekoči gel, 30x0.4 g

Thealoz Duo Gel v kapljicah oko odlično navlaži, obenem pa tudi zaščiti celice roženičnega epitelija. Tako ostane oko ustrezno zaščiteno tudi v najbolj suhih pogojih. Thealoz Duo Gel v kapljicah oko odlično navlaži, obenem pa tudi zaščiti celice roženičnega epitelija. Tako ostane oko ustrezno zaščiteno tudi v najbolj suhih pogojih.
520802 8951

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Thealoz Duo Gel je namenjen intenzivnemu vlaženju očesnega zrkla, namenjen pa je tudi inovativni zaščiti roženičnega epitelija.

Suho okolje in pogoji tako niso več problem za vaše oko. 

Gel je primeren za nego suhih do občutljivih oči. Po nanosu gela čutite signifikantno olajšanje. 

Lastnosti medicinskega pripomočka Thealoz Duo Gel

  • intenzivno vlaži, regenerira ter globinsko obnavlja površino sluznice očesa
  • deluje osmoprotektivno ter prepreči spremembo osmolarnosti očesne tekočine
  • ne vsebuje konzervansov ali fosfatov
  • po nanosu ne moti vidi, ne povzroča zamegljenosti
  • nanos gela ne povzroča lepljivosti in neprijetnega občutka
  • ...

Vsebnost sestavin Thealoz Duo gela

Gel vsebuje učinkovine, kater
Vsebuje hialuronsko kislino, ki oko ustrezno navlaži. Dodana je trehaloza (naravni disaharid), ki stabilizira membrano epitelnih celic roženice ter jih s tem zaščiti pred izsušitvijo in poškodbami. Karbomer tvori gelsko strukturo in tako omogoča podaljšano delovanje.

Pakiranje
Thealoz Duo gel je pakiran v enoodmernih vsebnikih in tako ne vsebuje konzervansov.

Uporaba Thealoz Duo gela

Gel uporabimo tako, da na oko kapnemo po 1 kapljico gela in sicer 1 do 4-krat na dan. Gel je še posebej primeren za uporabo zvečer pred spanjem.

Kakšen je namen gela za regulacijo vlažnosti?

Namen gela je predvsem dolgotrajnejše zadrževanje vlažnega filma na celotni površini očesnega zrkla. Od časa do časa, predvsem pa pri prekomerni preobremenjenosti očesa je uporaba vlažilno negovalnega gela še kako primerno. 

Posebna prednost regenerativnega gela je ta, da po nanosu ne zamegli vida.

POSEBNO OPOZORILO

Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Zaščita pred alergijo že v materinem telesu?

Znanstveniki menijo, da se otrok že v materinem telesu spozna z materinimi najljubšimi jedmi in njenimi prehranskimi navadami. Do nerojenega bitja lahko pridejo tudi alergeni. Nekatere druge snovi dosežejo otroka prek postelj ice. Z različnimi študijami so raziskovali, ali materina prehrana, ki ne vsebuje veliko alergenov, kaj vpliva na pogostost alergičnih obolenj pri otrocih. Ugotovili so, da se to ne zgodi. Kljub odločitvi, da določenih živil ne boste jedli, alergije pri otroku ne morete preprečiti.

ln če je mati na kaj alergična?

Samo zaradi suma se nikar ne odločajte za kakršnokoli dieto. Slabost, želodčni krči in prebavne težave so v času nosečnosti le redkokdaj znamenja alergije, prej so posledica hormonskih sprememb. Tudi posebni testi ne prinesejo nobenih podatkov o mogoči alergiji - to lahko pokaže le izločevalna dieta, za katero je nosečnost povsem neprimeren čas.

Enolična prehrana med nosečnostjo lahko namreč izzove pomanjkljivo oskrbo tako matere kot otroka. Zelo težko bi recimo nadomestili kalcij iz mleka in mlečnih izdelkov pa tudi železo iz mesa ali jod iz rib. Najmanj lahko zgrešite z raznovrstno hrano in po možnosti čim bolj svežimi živili.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thea Thea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov