Vichy Liftactiv Derm Source nočna krema za obraz, 50 mL

Je učvrščujoča nočna nega proti gubam. Je učvrščujoča nočna nega proti gubam.
924041 12792

Ocene in mnenja

Opis

Derm Source nočna krema je primerna za vse tipe kože, tudi najbolj občutljive. S tem ko vpliva na specifični sloj kože, ki ga Vichy imenuje Derm Source, nočna krema spodbuja obnovo celic povrhnjice, kožnih vlaken ter vitalnih členov med poršinskimi sloji kože.

Rezultat je učvrščena koža z zmanjšanimi gubami, s celodnevnim lifting občutkom. Koža je v trenutku bolj gladka, sijoča in napolnjena.

Vsebuje izvleček Rhamnose, ki spodbuja delovanje Derm Source. Nemastna in nelepljiva tekstura s pomirjevalnim učinkom na kožo.

Prednosti

Brez parabenov, hipoalergen izdelek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Ima pa tudi A. lumbricoides številne težave, da preživi. Gostitelj je le človek, infektivno jajčece je pasivno in odvisno od naključja, da pride v pravšnjega gostitelja, človeka. Vsemu temu se je glista prilagodila, kakor smo že omenili, z izdelovanjem izredno številnih jajčec. To nam tudi pojasni, zakaj je ta vrsta v ugodnih razmerah tako uspešna.

Infekcijo ustavimo ali zamejimo z vsemi ukrepi, s katerimi izboljšujemo sanitarno odstranjevanje iztrebkov in odpadnih vod, in s skrbno osebno higieno. Človek se povečini inficira z jajčeci, ki izvirajo iz nezavarovanih človeških iztrebkov. Pomembna je tudi pitna voda. Pri inficiranih otrocih pa pogosto zvemo, da so jedli blato ali nesnago.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede