VitiColor prekrivni gel, 50 mL

<strong>VitiColor prekrivni gel je inovativen kozmetičen izdelek podjetja ACM, ki omogoča trajno in enakomerno obarvanje predelov kože, ki so slabo pigmentirani ali celo čisto brez pigmenta. </strong> VitiColor prekrivni gel je inovativen kozmetičen izdelek podjetja ACM, ki omogoča trajno in enakomerno obarvanje predelov kože, ki so slabo pigmentirani ali celo čisto brez pigmenta.
521051 10963

Ocene in mnenja

Opis

VitiColor prekrivni gel je inovativen kozmetičen izdelek podjetja ACM, ki omogoča trajno in enakomerno obarvanje predelov kože, ki so slabo pigmentirani ali celo čisto brez pigmenta.

VitiColor prekrivni gel je kozmetičen izdelek, k je namenjen za obraz in telo ter intenzivno negovanje želenih predelov.

VitiColor prekrivni gel vsebuje barvilo, ki prijetno obarva želeni predel. Prekrivni gel se nanese neposredno na predel kože, ki je poškodovan in ne vsebuje pigmenta ozroma je tega pigmenta znatno premalo.

VitiColor prekrivni gel vsebuje pigmentna sredstva in sicer dihidroksiaceton ter eritruloza. Oba pigmenta sta namenjena učinkovitemu teniranju želenega predela. Enakomerni učinek ter delovanje je vidno že nekaj ur po nanosu gela.

Uporaba kozmetičnega gela VitiColor za prekrivanje

VitiColor prekrivni gel vsebuje tudi ščetko, ki je namenjena za nanos tenirnega gela. Ščetka omogoča precizen in bolj natančen nanos na depigmentirana področja.

S ploščatim delom ščetke izdelek najprej nanesite na sredino depigmentiranega področja, nato pa ga v krogih vlecite proti zunanjemu predelu, da bi prekrili morebitne mejne linije. V kolikor se gel še ni posušil venomer pazite, da čezenj ne položite tkanine, saj se lahko zgodi, da se le-ta obarva. Ko se gel ustrezno osuši ni bojazni, da bi se pigment prenesel na oblačila.

Po 8 urah je gel dosegel ustrezni ter končni učinek. V kolikor je končna barva preveč svetla, obnovite nanos, dokler ne dobite prave barve. Zatem je eden do dva nanosa na teden dovolj za ohranjanje obarvanosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Iskanje odgovora na vprašanje Zakaj?
Okužbe z virusi in bakterijami so odgovorne za 5 odstotkov vseh rakavih bolezni. Virusi, ki vzpodbujajo razvoj tumorjev, so Epstein-Barrov virus, papiloma virus (ki povzroča kondilome - rta ste bradavice) ter povzročitelji hepatitisa B in C. Vendar zboli za rakom le majhno število okuženih ljudi. Med bakterijami, ki povzročajo raka, je znana Helikobacter pylori, ki je tudi ena izmed povzročiteljev raka želodca.

Dednost ima pri nastanku raka majhno vlogo: povezuje se le z 5 do 15 odstotkov bolezni (glede na obliko raka in starostno skupino). Z genetskimi testi je mogoče ugotoviti, kdo nosi v sebi patogeni (bolezenski) gen in kdo ne. Znano je, da so ljudje z določenimi genetskimi posebnostmi za bolezen dovzetnejši (na primer 80 odstotkov žensk, ki v sebi nosijo gen BRCA 1, bo zbolelo za rakom dojk). Genetski testi pa se ne bi smeli uporabljati brez pomislekov. V več klinikah običajno ponudijo psihološko in medicinsko svetovanje, s tem pa se želijo pripraviti na primere, ko pri bolniku res odkrijejo ta strah vzbujajoč gen. Izid testa morajo pravilno interpretirati, zavedati pa se morajo tudi moqočih posledic (tako medicinskih kot psiholoških).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja