Xerolys 50 nega otiščancev in kože z lokalizirano hiperkeratozo, 40 mL

<strong>Xerolys 50 emulzija za nego kože je keratolitična mešanica sestavin, ki odstranjujejo odmrlo kožo stopal ter mešanica intenzivno vlažilnih komponent. </strong> Xerolys 50 emulzija za nego kože je keratolitična mešanica sestavin, ki odstranjujejo odmrlo kožo stopal ter mešanica intenzivno vlažilnih komponent.
17839 17839

Ocene in mnenja

Opis

Xerolys 50 emulzija za nego kože je keratolitična mešanica sestavin, ki odstranjujejo odmrlo kožo stopal ter mešanica intenzivno vlažilnih komponent. Vlažilna emulzija je primerna za uporabo odraslim osebam.

Xerolys 50 emulzija je primerna za nego dlani, komolcev, stopal, nohtnega tkiva, celo lasišča ter predelov pet, ki so razpokane.

Emulzija vode v olju, ki vsebuje 50 % učinkovine sečnine, s posebej močnim keratolitičnim ter vlažilnim učinkom.

Sestavine Xerolys 50 emulzije

Urodium učinkovina - potencira delovanje vlažilne uree, podaljša njen vlažilni učinek. Ob enem pospeši luščilni efekt emulzije ter omogoča hitrejše luščenje in lupljenje odmrle kože.

Urea - je izjemno vlažilna organska komponenta, ki pripomore k izjemno globinskemu vlaženju.

Uporaba Xerolys 50 emulzije

Xerolis uporabite na sladeč način - pred nanosom le-te odstranite vso poroženelo kožo, jo umijte ter nato nanesite in temeljito vtrite emulzijsko mešanico. Paziti je potrebno, da Xerolys 50 emulzija ne pride v stik z očesno sluznico, v primeru, da se kaj takega zgodi pa sluznico temeljito izperite s čisto mlačno vodo. Po nanosu izdelka se izogibajte izpostavljenosti soncu, v primeru izpostavljenosti pa nanesite prilagojeno zaščito za sonce.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Uprite se mitom in legendam

Lahko se zgodi, da nekateri vrhunec svojega življenja doživijo šele po šestdesetem letu. Dejstva o spolnih užitkih pri starejših ljudeh danes močno nasprotujejo razširjenim mitom, da so ti ljudje prestari za spolne odnose.

Seks navadno obravnavamo kot bistven del življenja v zrelih letih, ki nas navdaja z občutkom blaginje in nam
pomaga pozitivno razmišljati o sebi.

Seks daje starejšim ljudem občutek, da so čudoviti, zaželeni, živahni in tudi malce skrivnostni. Tistim, ki častijo mladost in ji poklanjajo veliko pozornosti, seks omogoča, da se tudi počutijo mlade.

Poleg tega spolnost sprošča in zmanjšuje napetost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LysaSkin Laboratoires LysaSkin Laboratoires
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja