4KidsAndUs nežno otroško milo, 100 g

<strong>4KidsAndUs nežno otroško milo je milo izredno nežnega značaja, ki kože ne izsuši ter je do nje izredno prizanesljivo. </strong> 4KidsAndUs nežno otroško milo je milo izredno nežnega značaja, ki kože ne izsuši ter je do nje izredno prizanesljivo.
6033 6033

Ocene in mnenja

Opis

4KidsAndUs nežno otroško milo je milo izredno nežnega značaja, ki kože ne izsuši ter je do nje izredno prizanesljivo.

4KidsAndUs nežno otroško milo kože ne izsušuje - izdelek je primeren tudi za kožo, ki je zrela.

Pakirano v priročen bombažen žakeljček, zato je izdelek primeren tudi kot darilo.

Izdelava samega mila sicer ni huda znanost, kljub temu pa zahteva nekaj znanja in prakse in v nas prav zares prebuja občutek mojstrstva in obrtništva.

Prednost izdelave mil po svoji izbiri je predvsem vpliv na sestavine, ki jih želimo vkomponirati v samo milo.

Sestavo mila lahko spreminjamo po lastni želji, med drugim pa gre za zelo kontroliran proces, pri katerem so vse niti v naših rokah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Rotenon in piretrini so pomembni insekticidi rastlinskega izvora. Rotenon je smola iz korenin Derrisa ali Lonchocarpusa, piretrine pa ekstrahirajo iz posušenih cvetov nekaterih krizantem. Piretrini niso stabilni in zato nimajo residualnega delovanja. Z dodajanjem sinergistov, kakršna sta npr. piperonil butoksid ali sulfoksid, piretrinom povečamo strupenost in zavremo njihovo razgrajevanje. Piretrini paralizirajo žuželke že v majhnih količinah, uničujejo pa jih šele v večjih množinah. Prednost piretrinov je, da so za toplokrvne vretenčarje docela nestrupeni. Obstaja že sintetični proizvod aletrin, ki ni tako dejaven, kakor piretrin s sinergistom.

Organske spojine fosforja in klorirani ogljikovodiki se vsrkajo skozi kožico in želodec in navadno pridejo v žuželke, ko se živalice čistijo, da bi odstranile drobne insekticidne kristale ali prah. Glede na občutljivost se žuželke precej razlikujejo. Komarji rodu Culex so odpornejši proti insekticidom kakor rodova Aedes in Anopheles. Klopi so npr. odpornejši proti diditiju kakor proti nekaterim drugim kloriranim ogljikovodikom. Slabost teh sredstev je, da se kopičijo v maščobah, mleku, mesu, kadar se uporabljajo pri živalih.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 4kidsAndUs 4kidsAndUs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede