A-derma Sun Protect zaščitna krema za suho kožo ZF50+, 40 mL

<strong>A-derma Sun Protect zaščitna krema&nbsp; je namenjena negi suhe kože obraza. </strong> A-derma Sun Protect zaščitna krema  je namenjena negi suhe kože obraza.
803707 10084

Ocene in mnenja

Opis

A-derma Sun Protect zaščitna krema  je namenjena negi suhe kože obraza. Visoko zaščitna krema neguje in zaščiti kožo obraza pred delovanjem sončnih žarkov, ki so toksični in lahko poškodujejo dedni material posamične celice.

Visoka zaščita kože obraza iz Laboratirijev Pierr Fabre je visoko tolerantna prijetna krema, ki kožo obraza intenzivno neguje ter jo ščiti. Formulacija A-derma Sun kozmetičnega izdelka je izrednega pomena - je fotostabilna ob enem pa tudi vodoodporna.

Dodane sestavine, ki se nahajajo v kremi pa so še: ekstrakt zelenega čaja, ki velja za enega najmočnejših antioksidantov, jasmina ter nežnega in prijetno dišečega ekstrakta breskve.

Krema za sončno nego ne vsebuje

- oktokrilena
- parabenov
- fenoksietanolov
- alkoholov
- cinamata

Vsebnost teh komponent bi pomenila, da krema ne bi bila namenjena ljudem z občutljivo kožo obraza. Krema vsebuje patentirano inovacijo Barriestolide iz olja sadike ovesa Rhealba v kombinaciji s patentiranim sistemom za filtriranje s samo 4 filtri.

Uporaba kreme A-derma

A-derma sončna krema je namenjena zaščiti kože obraza z enim najvišjih zaščitnih faktorjev. Izdelek uporabite v zadostni količini predvsem na predele obraza, ki so bolj izpostavljeni sončnim žarkom.

 

Ali se sprašujete kakšen je najbolj ustrezen nanos?

Ustrezen nanos bi bil enakomerno nanesti do 2 miligrama kreme na kvadratnem centimetru kože obraza. V takšni količini je potrebno kremo nanesti na celotno površino obraza ter vratu. To znese cca 36 gramov sončne kreme za celoten predel kože obraza ter vratu.

Opozorila ob uporabi
Ne izpostavljajte se najbolj močnemu žarčenju in sicer med 12 in 16 h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Koža

Za omejen čas nudijo določeno zaščito pred sončnimi opeklinami kreme in losjoni. Toda večina oboževalcev sonca nanese. pretanek sloj, pri tem pa tudi pozabi na občutljiva mesta, kot so veke, ušesa, zatilje in pleša.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A-derma A-derma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja