Afrodita Baby Natural šampon & kopel, 200 mL

Afrodita Baby Natural šampon & kopel je nežen do dojenčkove kože med vsakodnevnim umivanjem kože in lasišča. Afrodita Baby Natural šampon & kopel je nežen do dojenčkove kože med vsakodnevnim umivanjem kože in lasišča.
24344 24344
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Baby Natural šampon & kopel je nežen do dojenčkove kože med vsakodnevnim umivanjem kože in lasišča.

Prednosti in karakteristike šampona in kopeli Afrodita

  • za dojenčke
  • ne povzroča solzenja oči
  • z dodanim eteričnim oljem in oljnim kompleksom
  • dermatološko testirano
  • oftalmološko testirano
  • s hipoalergenim parfumom
  • vegansko
  • brez parabenov, silikona in SLS/SLES

Delovanje Afrodita Baby Natural šampona in kopeli

Pri negovanju nežne dojenčkove kože so sestavine izdelkov, ki jih uporabljamo ključnega pomena. Afrodita s svojo linijo za otroke omogoča učinkovito negovanje z izdelki, ki so dermatološko potrjeni. Kopanje dojenčka je že samo po sebi izziv, vendar ga boste s pomočjo Afroditinega šampona in kopeli odlično opravili. Vaš dojenček bo po vsaki kopeli užival v svoji negovani koži, vi pa v prijetnem in nežnem vonju.

Afrodita Baby Natural šampon in kopel je primeren tako za umivanje kože kot tudi za umivanje lasišča. Zaradi bogatega oljnega kompleksa učinkovito neguje kožo kar med umivanjem. Tako se koža med umivanjem ne bo izsušila, prav tako ne bodo izsušeni lasje in lasišče dojenčka. Pri nanosu na lasišče in morebitnem odtekanju v predel oči, vas naj nič ne skrbi. Baby Natural šampon in kopel namreč ne povzroča solzenja oči.

S pomočjo eteričnega olja sivke ima izdelek prijeten sproščujoč vonj. Dopolni ga bisabolol, učinkovina iz kamilice. To je komponenta eteričnega olja kamilice in na kožo deluje s prijetnimi učinki, hkrati pa šamponu in kopeli Afrodita dodaja prijetno dišavo.

Uporaba šampona in kopeli

Afrodita Baby Natural šampon & kopel lahko uporabite za vsakodnevno umivanje. Nekaj kapljic lahko kanete v kad in nekaj kapljic nanesete direktno na lasišče ter telo. Z nežnimi krožnimi gibi očistite kožo ali lase in nato dobro izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja