Afrodita Jojoba Oil hranljivo mleko za telo, 250 mL

Afrodita Jojoba Oil hranljivo mleko za telo intenzivno neguje vašo kožo z oljem jojobe in karitejevim maslom. Afrodita Jojoba Oil hranljivo mleko za telo intenzivno neguje vašo kožo z oljem jojobe in karitejevim maslom.
33114 33114
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Jojoba Oil hranljivo mleko za telo intenzivno neguje vašo kožo z oljem jojobe in karitejevim maslom.

Karakteristike hranljivega mleka za telo

  • odlično neguje tudi suho in občutljivo kožo
  • vsebuje olje jojobe
  • dodano karitejevo maslo
  • intenzivno negovanje
  • ne vsebuje parabenov
  • brez parafina

Delovanje Jojoba Oil hranljivega mleka za telo Afrodita

Hitro po tem, ko boste osušili kožo po prhanju vas bo obšel suh in zategujoč občutek. Koža po prhanju ali kopanju in različnih kozmetičnih izdelkih med čiščenjem namreč izgubi tudi nekaj svoje naravne vlažnosti.

Suha koža lahko privede do neprijetnih občutkov kot so srbečica ali rdečica. Vendar se lahko temu občutku izognete z redno uporabo hranljivega mleka za telo Jojoba Oil Afrodita. Ta izjemno hranljiva nega, bo brez težav oskrbela vašo osušeno kožo.

Zaradi dodanega olja jojobe je koža izdatno nahranjena v trenutku. Olje jojobe je namreč zelo podobno naravnemu kožnemu sebumu. Bogato je z vitamini in vsebuje ceramide. Čeprav gre za olje, ne maši por, vendar učinkovito neguje kožo, saj lahko prodre v globlje plasti kože. Vaša koža bo do naslednjega prhanja zaščitena pred izsuševanjem. Po nanosu hranljivega mleka za telo pa bo prijetno mehka in tudi bolj elastična.

Za dodatno mehkobo pa poskrbi karitejevo maslo, s katerim je obogateno mleko za telo Afrodita. Ta dragocena sestavina se pridobiva iz semen karitejevega drevesa. Zelo priljubljena je zaradi bogate sestave. Vsebuje namreč številne antioksidante, maščobne kisline ter vitamine. Po nanosu je koža izredno bogato negovana in navlažena. Hkrati pa karitejevo maslo na koži ustvari zaščito pred negativnimi zunanjimi vplivi.

Uporaba mleka za telo

Za optimalno učinkovanje svetujemo nanos Jojoba Oil hranljivega mleka za telo po vsakem prhanju ali kopanju. Izdatno nanesite na celotno površino telesa in vtrite med nežno masažo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja