Afrodita Keratin utrjevalec za oblikovanje las, 200 mL

Afrodita Keratin utrjevalec za oblikovanje las naredi oblikovanje las preprosto in učinkovito. Vaši lasje bodo kot iz salona. Afrodita Keratin utrjevalec za oblikovanje las naredi oblikovanje las preprosto in učinkovito. Vaši lasje bodo kot iz salona.
5557 5557
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Keratin utrjevalec za oblikovanje las naredi oblikovanje las preprosto in učinkovito. Vaši lasje bodo kot iz salona.

Prednosti in lastnosti utrjevalca za lase

  • srednja moč
  • s keratinom
  • dolgo obstojen
  • za oblikovanje in volumen
  • s provitaminom B5 in matičnim mlečkom

Delovanje Keratin utrjevalca za oblikovanje las Afrodita

Salonsko oblikovanje las je odlično in dolgo trajno in verjetno si želite, da bi lahko doma, vsako jutro dosegli podobne učinke kot pri frizerju. Če si želite lepo oblikovane pričeske in ob tem lasem zagotoviti še ustrezno nego, izberite utrjevalec za oblikovanje las, ki vam nudi obstojnost in hranljivo nego.

Afroditin Keratin utrjevalec za oblikovanje las ima izjemno formulo, ki deluje na dva načina. Poskrbi, da bo vaša pričeska urejena in obstojna, saj ima srednje močen učinek utrjevanja. Brez težav boste obdržali obliko pričeske, ki jo boste oblikovali z navijalci ali krtačo. Keratin utrjevalec bo poskrbel za dolgo obstojnost pričeske, hkrati pa bo povečal volumen las.

Drugi način delovanja je negovale. Keratin utrjevalec za oblikovanje las ima namreč posebno formulacijo, ki združuje keratin, provitamin B5 in matični mleček. Zaradi skrbno izbranih sestavin, utrjevalec med utrjevanjem poskrbi tudi za nego las. Po nanosu bodo vaši lasje okrepljeni in hkrati bolj sijoči.

Dodatna prednost Afroditinega utrjevalca Keratin je, da las ne zlepi. Tako jih boste lahko brez težav razčesali tudi po nanosu utrjevalca. Ob tem pa Keratin utrjevalec las ne zlepi skupaj in jih ne masti.

Uporaba utrjevalca za oblikovanje las

Za doseganje pravega učinka Keratin utrjevalca, ga enakomerno popršite po vlažnih laseh. Pršite iz razdalje 20 cm. Lase nato počešite in oblikujte v vašo najljubšo pričesko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja