After bite normal, 14 mL

Hitro in učinkovito blaži težave, ki se pojavijo po piku insektov. Hitro in učinkovito blaži težave, ki se pojavijo po piku insektov.
801666 1304

Ocene in mnenja

Opis

Pomirja in neguje

Komarji
Muhe
Ose
Čebele
Koprive
Morski ožigalkarji

Vsebina: 14 ml

Vsebuje amoniak

V primeru srbenja in težav po pikih komarjev, muh, obadov, mravelj, čebel, os, kopriv (rastlin) ter meduz in drugih morskih ožigalkarjev.
Imejte emulzijo After Bite vedno pri sebi – na plaži, potovanjih, pri športu, jadranju, delu na vrtu ali zvečer na terasi.

Navodilo za uporabo After bite normal

Pred uporabo dobro pretresite. Pokrovček odvijte, kapljico After Bite – a nanesite na prizadeto mesto in izdelek dobro zaprite. Mesto pika pustite odkrito, dokler se nanos ne posuši. Nanos ponovite, ko učinek preneha.

After Bite je primeren za odrasle in otroke, starejše od dveh let. Pred uporabo ga dobro pretresite. After Bite emulzijo takoj nanesite na mesto pika, da boste čim hitreje zaustavili neprijetne posledice pika. S krožnim gibom podrgnite prizadeto mesto s peresom. Če je potrebno, nanos ponovite. Mesto pika pustite odkrito, dokler se nanos ne posuši.

Nanesite After Bite takoj, da boste čim hitreje zaustavili neprijetne posledice pika. Včasih se za trenutek lahko pojavi blag pekoč občutek. Ta naravna reakcija kaže, da After Bite deluje. Primerno za odrasle in otroke starejše od 3 let.

• After Bite formula z amoniakom hitro in učinkovito ublaži težave, ki se pojavijo po piku     komarjev, muh, obadov, mravelj, čebel, os, ali ožigu rastlin ter morskih ožigalkarjev.

• Priročna oblika peresa vam omogoča enostavno in natančno nanašanje na prizadeto mesto.
• Pero je majhno in lahko, lahko ga imate vedno pri sebi: v žepu, torbici, nahrbtniku,     avtomobilu, na kolesu, barki, v šotoru, na plaži, na pikniku, …

Aktivna sestavina

amoniak 3,5%
 
Vsebina
 
14 ml.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbež

Pojavljanje srbeža kože narašča s starostjo. Srbež se lahko pojavlja tudi v zadnji tretjini nosečnosti zaradi različnih vzrokov in po porodu navadno izzveni.
Kdaj in kako si lahko pomagate sami?
Če imate suho kožo so primerni razni pripravki, predvsem kreme, ki vsebujejo maščobne kisline. Poleg vlažilnih krem in losjonov lahko pomagajo še pripravki z blažilnimi spojinami, kot so mentol, kafra, kamilice ali evkaliptus.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tender corporation Tender corporation
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja