Ajona Stomaticum krema za zobe in dlesni, 25 mL

<strong>Ajona Stomaticum krema za zobe in dlesni, je primerna za nego in zaščito dlesni in zobovja.</strong> Ajona Stomaticum krema za zobe in dlesni, je primerna za nego in zaščito dlesni in zobovja.
412694 711

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Nuša **** 21. 01. 2020 11:02
Odlična zobna pasta in glede na primerljive zobne kreme cenovno zelo ugodna. Uporabljam jo že leta. ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Ajona Stomaticum krema za zobe in dlesni je vrhunska zobna pasta, ki je primerna za intenzivno dnevno higieno ustne votline.

Uporaba Ajona kreme

* Pri problemih z dlesnimi
* namenjeno ustni negi
* Zaščita zobovja proti kariesu in periodontalni bolezni
* Za nego dlesni po nošenju proteze

Medicinska zobna krema Ajona je predvsem primerna za negovanje zob ter dlesni, s svojo formulacijo pa pripomore k ohranjanju lepote ustne votline.

Bakterijska flora znotraj ustne votline je regenerirana, posledično ni več neprijetnega vonja, zadaha iz ustne votline, prav tako se zmanjša verjetnost nastajanka paradontalnega zapleta - stanja.

Ajona zona pasta ne vsebuje konzervansov in umetnih barvil. Krema je tudi klinično preizkušena in zato varna za redno uporabo. Zobne paste ne zaužijte, prav tako krema ni primerna za uporabo dojenčkom ali otrokom.

Uporaba Ajona zobne paste

Ajono uporabite do tri krat dnevno ali po potrebi. Na zobno krtačko nanesite le manjšo količino zobne paste, saj zadostuje že majhna količina le-te (Ajona zobna pasta je koncentrirana).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama se nasmehne.

Juul: »Kaj lahko še rečem, česar nisem povedal že prej? Lahko ti rečem, pa saj to veš, da je to nezaupanje tvoj občutek. To se nam pogosto dogaja, včasih, pred dvema ali tremi generacijami, pa je bilo to sploh pravilo: odrasli dobijo neki občutek in zanj so odgovorni njihovi otroci. V skladu z načelom: Za svoje občutke nisem odgovoren sam, temveč moji otroci. In oni mi morajo dokazati, da so lahko spet vredni mojega zaupanja. To je neskončna in nikoli dokončana zgodba, to se ne bo nikoli zgodilo. Torej, kaj lahko storim zate?«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ajona Ajona
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov