Alga Maris BIO mleko za sončenje ZF 30, 100 mL

Zaščitite svojo kožo pred nevarnimi sončnimi žarki z mlekom za sončenje Alga Maris z zaščitnim faktorjem 30. Zaščitite svojo kožo pred nevarnimi sončnimi žarki z mlekom za sončenje Alga Maris z zaščitnim faktorjem 30.
33051 33051

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitite svojo kožo pred nevarnimi sončnimi žarki z mlekom za sončenje Alga Maris z zaščitnim faktorjem 30.

Prednosti in lastnosti mleka za sončenje

  • zaščitni faktor 30
  • tekoča formula
  • preprosto za nanos
  • vodoodporna
  • prijeten vonj
  • hipoalergeno

Delovanje Alga Maris mleka za sončenje

Sončni žarki so za našo kožo izredno nevarni. Težko se jim izognemo, zato se moramo pred njimi ustrezno zaščititi. To lahko na preprost način naredimo z mlekom za sončenje Alga Maris z zaščitnim faktorjem 30. Mleko ima prijeten vonj po kokosu in kariteju.

Za idealno zaščito pred soncem so raziskovalci odkrili posebno formulo, ki združuje mineralni filter in aktivne snovi. Organsko mleko za sončenje temelji na kompleksu antioksidativnih molekul Alga-gorria.

Mleko za sončenje ima izjemno tekočo konsistenco in je zato preprosto za nanašanje po celotnem telesu. Ob nanosu boste zaščiteni pred nevarnimi sončnimi žarki, hkrati pa bo vaša koža tudi odlično navlažena med celotnim obdobjem izpostavljanja soncu.

Zaščitni faktor 30 je primeren za uporabo med aktivnostmi za tiste, ki imajo bolj svetlo polt. Če pa je vaša polt bolj olivna, je ta zaščitni faktor ustrezen tudi za bolj intenzivno izpostavljanje soncu.

Uporaba mleka za sončenje

Embalažo dobro pretresite. Mleko za sončenje nanesite pred izpostavljenostjo soncu v izdatni količini. Nanos obnovite večkrat dnevno, še posebno po kopanju, brisanju z brisačo ali potenju.

Kljub zaščiti z mlekom za sončenje, se izogibajte sonca med 12. in 16. uro. Zaščitite se še dodatno z oblačili in pripomočki. Dojenčke in majhne otroke ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alga Maris Alga Maris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja