Avocado.B12 gel za tuširanje, 300 mL

<strong>Avocado.B12 gel za tuširanje je kakor nalašč za nego izsušene ter občultjive kože vašega telesa. Avokadov ekstrakt je obogaten s številnimi sestavinami, ki kožo globinsko nahranijo, zato jo uporabljajo predvsem osebe z atopičnim dermatitisom ter vsi tisti z luskavico. </strong> Avocado.B12 gel za tuširanje je kakor nalašč za nego izsušene ter občultjive kože vašega telesa. Avokadov ekstrakt je obogaten s številnimi sestavinami, ki kožo globinsko nahranijo, zato jo uporabljajo predvsem osebe z atopičnim dermatitisom ter vsi tisti z luskavico.
514462 27621

Ocene in mnenja

Opis

Avocado.B12 gel za tuširanje je kakor nalašč za nego izsušene ter občutljive kože vašega telesa. Avokadov ekstrakt je obogaten s številnimi sestavinami, ki kožo globinsko nahranijo, zato jo uporabljajo predvsem osebe z atopičnim dermatitisom ter vsi tisti z luskavico.

Avocado.B12 gel za prhanje in razvajanje vaše kože tako odlično deluje na kožno bariero, kožo zaščiti pred prekomernim izsuševanjem kože. Ker vsebuje visok procent pantenola je tako sposobnost kože, da zadržuje vlago povečana.

Koža po uporabi izdelka Avocado.B12 gel ni več iritirana, je globinsko regenerirana ter zaščitena. Izrednega pomena je tudi njena sposobnost obnove kože, kar je še posebej pomembno pri atopikih ter ljudeh z luskasto koži (tako imenovana psoriaza).

Lastnosti delovanja Avocado.B12 gela

- vlažilna funkcija
- koža je zglajena
- spodbujena je regeneracija in obnova kožnih celic obraza

Uporaba Avocado.B12 gela

Gel nanesite na predhodno navlažen kožo telesa, temeljito vmasirajte in izperite s toplo vodo.

O avokadu in njegovih učinkih

Avokado je zimzeleno drevo, katerega plodovi so svetlo do temno rjavi. Avokado je sadež obogaten predvsem z maščobnimi komponentami, bogat pa je tudi z nekaterimi vitamini ter minerali. Marsi kateri uporabnik prav zaradi teh njegovih lastnosti uživa kar presnega, saj se tako izogne inaktivaciji aktivnih komponent tega zanimivega sadeža.

Ekstrakt avokada je obogaten s kakovostnim avokadovim oljem, ki je kakor nalašč za negovanje kože rok, obraza, ter telesa. Vitamina C in D vitamin delujeta na površino kože protektivno, zaščitno proti prostim radikalom. Hranilna vloga z minerali kot so železo, cink, kalcij, magnezij ter kalij pa dajejo temu gelu še dodaten pečat kakovosti.

Aktivne sestavine izdelka Avocado.B12 gel se sorazmeroma hitro vpijejo v površino kože obraza, v površino kože pa se prenesejo še druge dragocene komponente avokada in sicer nekatere nenasičene maščobne kisline kot je palmitoleinska kislina ter sečnina, ki poskrbi ter ohranja dolgoročno aktivno vlaženje kožne povrhnjice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avocado.B12 Avocado.B12
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov