Belfeet belhemp regenerativna vlažilna krema za stopala, 500 mL

Vzpostavi in ohranja ravnotežje kože. Vzpostavi in ohranja ravnotežje kože.
10800 10800

Ocene in mnenja

Opis

Regenerativna, hranilna in vlažilna krema za suho kožo stopal, ki vzpostavi in ohranja ravnotežje kože. Zaradi visoke vsebnosti olja konopljinih semen ima močen antioksidantni učinek in uspešno deluje proti prostim radikalom.

Aktivne sestavine so

hranilna konopljina semena z visoko vsebnostjo vitamina E in esencialnih maščobnih kislin za  vlaženje in obnavljanje kože, cupuacu, drevo iz družine kakavovca, ki izvira iz Brazilije in katerega olje ima visoko hranilno vrednost, za obnavljanje kože in sprostitev stopal ter s trigliceridi in maščobnimi kislinami bogato karitejevo maslo za vlaženje kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Kako se to izraža?
Znamenja so lahko zelo različna: od odziva na koži in srbenja do bruhanja, driske in bolečin v trebuhu, vse do astme, dražečega kašlja in težav s krvnim obtokom. Jakost odziva je zelo različna. Alergije ni vedno mogoče potrditi samo z alergološkimi testi, vedno so potrebni pregled alergologa in vsi testi za alergijo, preden uvedemo dieto. V nasprotnem primeru se bo moral vaš otrok dolga leta brez potrebe odpovedovati osnovnim živilom in si bo prav lahko nakopal kakšne druge zdravstvene težave.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Belfeet Belfeet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja