Biokap ampule proti izpadanju las, 12 x 7 mL

Biokap Bios line ampule so namenjene uspešnemu tretiranju las in lasišča s povsem naravnim in visoko učinkovitim Biokap izdelkom. Biokap Bios line ampule so namenjene uspešnemu tretiranju las in lasišča s povsem naravnim in visoko učinkovitim Biokap izdelkom.
488763 24043

Ocene in mnenja

Opis

Biokap Bios line ampule so namenjene uspešnemu tretiranju las in lasišča s povsem naravnim in visoko učinkovitim Biokap izdelkom.

Biokap Bios line ampule so specifično formulirana kozmetična znamka, ki je osnovana na drobno-plodnemu olax-u, kninovcu, papriki, rmanu in koprivi, ki skupaj s sabljasto-listno palmo in bučnimi semeni.

Vse naštete sestavine Biokap Bios line ampul so namenejni okrepitvi vaših las in lasišča ter njihovi regeneraciji. Biokap Bios line ampule so formulirane na povsem naravni bazi - rastlinski izvlečki namreč poskrbijo za bolj prijeten videz vaših las.

Aktivne sestavine Biokap ampul učinkovito delujejo na samo korenino las - lasno čebulico ter jo regenerirajo ter nahranijo z namenom, da las ne izpade.

Uporaba Biokap Bios line ampul

Pred nanosom Biokap visoko aktivnih ampul na samo lasišče: lasišče predhodno temeljito očistite z Biokap šamponom proti izpadanju las.

Biokap ampule nanašajte vedno le na čiste - temeljito očiščene in nemastne lase.Biokap ampulo previdno odprite na vrhu, kjer je ampula za to tudi označena.
Ampulo nanesite neposredno na lasišč in poskrbite, da se na tem področju tekočina tudi dobro vpije v lasišče.
S konicami prstov, nežno vmasirajte sestavine Biokap Bios line ampul v vaše lasišče.

Postopek vtiranja naj traja vsaj 15 sekund. Lase in lasišče posušite s pomočjo fena - pri tem poskrbite, da las termično ne poškodujete.

Izdelek Biokap Bios line ampule je dermatološko testiran.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biokap Biokap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja