Caudalie Vinosource nočno obnavljujoče olje, 30 mL

<strong>Caudalie Vinosource nočno obnavljujoče olje vsebuje 6 aktivnih učinkovin, ki pripomorejo k negovanju ter regeneraciji kože obraza v nočnem času. </strong> Caudalie Vinosource nočno obnavljujoče olje vsebuje 6 aktivnih učinkovin, ki pripomorejo k negovanju ter regeneraciji kože obraza v nočnem času.
16000 16000

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Vinosource nočno obnavljujoče olje vsebuje 6 aktivnih učinkovin, ki pripomorejo k negovanju ter regeneraciji kože obraza v nočnem času.

Sestavine so povsem naravnega izvora; te sestavine so: jojobino negovalno olje, olje grenivke ter vrtnice, kozmetičen izdelek pa je navdahnjen tudi z oljem palmarose ter sončničnega olja.

Epidermis kožne povrhnjice je intenzivno regeneriran, kožna bariera je zavarovana pred delovanjem radikalov, zjutraj pa je koža na videz bolj gladka, obnovljena ter lepša na izgled.

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Delovanje Caudalie Vinosource nočno obnavljujočega olja

Olje na splošno navlaži in učvrsti kožo tekom spanja in nočnega počitka

Uporaba Caudalie Vinosource nočno obnavljujočega olja

nanesite po 6 kapljic izdelka Caudalie Vinosource nočno obnavljujoče olje kot samostojen tretma ali pa kot sočana uporaba z vašo najljubško kozmetično kremo Caudalie.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

NASTALA ŠKODA

Ta zdravila so sicer lahko koristna, če jih jemljete za ugotovljene zdravstvene težave, dolgoročna uporaba iz navade pa lahko povzroči več težav, kot jih reši. Uživanje nesteroidnih protivnetnih zdravil (NSAR), kot sta ibuprofen ali aspirin za artritis ali bolečine v mišicah, lahko v daljšem časovnem obdobju zviša tveganje za želodčne razjede, gastrointestinalne krvavitve, visok krvni tlak in srčni infarkt. Zaradi stranskih učinkov dolgotrajne uporabe NSAR je samo v ZDA vsako leto 103.000 ljudi hospitaliziranih, 16.500 pa jih umre.

Če redno jemljete tablete proti glavobolu, lahko to privede do novih glavobolov, ker se učinki zdravila izgubijo, krvne žile okoli možganov pa začnejo znova zatekati.

Protibolečinska zdravila in pomirjevala na recept lahko postanejo navada, še preden spoznate, kaj se je zgodilo. Število,starejših ljudi, ki pretirano uporabljajo protibolečinske tablete na osnovi opiatov, se je v zadnjem desetletju skoraj podvojilo. Prav tako se povečuje uporaba pomirjeval, imenovanih benzodiazepini. Pogosto jih predpisujejo za nespečnost ali po čustvenem pretresu. Toda ta pomirjevala in uspavala lahko povzročijo občutek zmedenosti in nagnjenosti k padcem, če jemljete višje odmerke, kot so predpisani ali če jih uživate predolgo. Ker vam vzbujajo dobro počutje, bi jih morda želeli jemati več ali kar naprej. Zakaj je to nevarno? Ko se starate, telo presnavlja zdravila počasneje, zato lahko zaželene učinke dobite tudi z nižjim odmerkom. Največja nevarnost zaradi protibolečinskih tablet in pomirjeval na recept je skrita zasvojenost.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja