Color & Soin barva za lase 6N temno blond

Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti zagotavljajo popolno prekrivnost las, tudi sivih. Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti zagotavljajo popolno prekrivnost las, tudi sivih.
496898 18273

Ocene in mnenja

Opis

Enaka receptura barv že 10 let. Zastopane so v več kot 26. državah sveta. Ne draži lasišča in ne poškoduje lasu. Z naravnimi odtenki boste dosegli odlične rezultate in preprečili draženje lasišča.

Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti:

- zagotavlja popolno prekrivnost las, tudi sivih.
- prva barva na svetu, ki je popolnoma brez amoniaka, trajna in dermatološko testirana.

Ne vsebuje amoniaka, resorcinola in parabena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Psihoterapija, tako individualna kot skupinska, je najučinkovitejša, kadar depresija izvira iz osebnostnih značilnosti in življenjskih izkušenj. Cilj kognitivne psihoterapije, ene najuspešnejših psihoterapevtskih metod, je spremeniti bolnikovo dojemanje težav, da se potem lahko spopade z njimi.

• Zdravljenje z zdravili pride v poštev pri ljudeh s pretežno telesnimi znaki depresije. Razlikujemo dve skupini antidepresivov: trieiklične, kijih uporabljamo že od leta 1950 in katerih stranske učinke dobro poznamo, ter selektivne zaviralce ponovnega privzema serotonina, ki so v uporabi šele od leta 90. let prejšnjega stoletja. Novejši antidepresivi so sicer dragi, vendar imajo manj stranskih učinkov kot starejša zdravila, zato jih bolniki dobro prenašajo. Kljub vsemu pa so raziskave pokazale, da so triciklični antidepresivi prav tako učinkoviti, če jih bolnik ne zavrača zaradi stranskih učinkov. Zdravljenje z antidepresivi je uspešno pri dveh tretjinah bolnikov, če jih prejemajo v zadostnem odmerku in dovolj dolgo. Učinek se pokaže šele po dveh do treh tednih jemanja. Bolniki zdravljenje le redko opustijo, kar je zelo pomembno, saj je predčasna prekinitev zdravljenja z antidepresivi pomemben dejavnik tveganja za ponovitev bolezni.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja