Davines Nourishing lasni superaktiv z matičnim mlečkom, 6x8 mL

Obnovi in neguje lase ter jih ščiti pred poškodbami zunanjih dejavnikov. Obnovi in neguje lase ter jih ščiti pred poškodbami zunanjih dejavnikov.
4898 4898

Ocene in mnenja

Opis

Davines hranilo Multiaktivni, mineralni in vitaminski kompleks za močno osušena lasišča. Z svojim mehkim in pomirjujočim delovanjem, je primeren za posebno občutljiva lasišča, ali po uporabi čistilnih proizvodov.

Aktivna sestavina Davines hranila

Formula je obogatena z matičnim mlečkom, katerega proizvajajo žleze mlajših čebel. Hranljivost, vlažilnost in pomirjujoč učinek matičnega mlečka, ki je bogat z vitamini in esencialnimi amino-kislinami, imajo neverjetno dobrodelne učinke na suha lasišča.

Navodila za uporabo Davines hranila:

Za nanos proizvoda, obrnite pokrovček v smeri puščice, dokler zaščitni prstan ne popusti. Močno pretresite, odstranite pokrovček, in z posebnim aplikatorjem nanesite po celotnem skalpu. Proizvod nežno vmasirajte. Proizvoda NE izpirajte z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik na trajnem antikoagulacijskem zdravljenju

Posebna opozorila
Na učinek kumarina vplivajo nekatera bolezenska stanja in bolezni ter zdravila, naravna zdravila in prehransko dodatki (česen, koencim Ql0' ginseng), alkohol, prehrana (živila, ki vsebujejo večje količine vit. K) in razne diete. Učinek kumarina je lahko povečan pri bolnikih z vročino, drisko, steatorejo, zastojnim srčnim popuščanjem, boleznimi jeter, hipertirozo, uremijo, rakom, kolagenozarni, pri podhranjenih bolnikih in pri bolnikih s pomanjkanjem vitamina K. Bolezni in stanja, ob katerih se učinek zmanjša, pa so hiperlipidemija, dedna neodzivnost na kumarine, hipotiroza, nefrotski sindrom, edemi. .
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Davines Davines
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja