DepiWhite gel za predel okoli oči, 15 mL

<strong>DepiWhite gel za predel okoli oči je depigmentacijska krema ter učinkovit kozmetični tretma, ki je primeren za negovanje kože okoli oči.</strong> DepiWhite gel za predel okoli oči je depigmentacijska krema ter učinkovit kozmetični tretma, ki je primeren za negovanje kože okoli oči.
22121 22121

Ocene in mnenja

Opis

DepiWhite gel za predel okoli oči je depigmentacijska krema ter učinkovit kozmetični tretma, ki je primeren za negovanje kože okoli oči.

DepiWhite gel za predel okoli oči je kozmetični vrhunski pripomoček, ki je namenjen posvetljevanju ter odpravitemnih kolobarjev v predelu okoli oči, ki so posledica prekomerne izmučenosti. Depigmentacijska krema je namenjena predvsem ustvarjanju enakomernejšega tena, kar je lahko posledica genetskih in drugih okoljskih ali fizičnih dejavnikov.

Neprijetne temne lise v predelu okoli oči so lahko posledica slabe kakovosti žilic - posledica je pronicanje eritrocitov ter njihova oksidacija v koži pod očmi. Pigmentne lise so lahko posledica tudi drugih dejavnikov kot so genetski dejavniki, nosečnost in hormoni.

O DepiWhite liniji izdelkov

DepiWhite linija izdelkov je namenjena celoviti negi kože v primeru, da je le-ta hiperpigmentirana. Predeli kože, kjer je melanina preveč izrazito izstopajo in so pogosto moteč dejavnik številnih žensk. Težave s pigmentacijo na površini kože se lahko tako za vedno konča.

Krema DepiWhite gel za predel okoli oči vsebuje številne sestavine, med drugim tudi kombinacije depigment sestavin ter sestavin, ki pripomorejo k modulaciji ter refresh efektu kože.

Sestavine DepiWhite gela

- rastlinski flavonoid krisin je sestavina kozmetičnega gela, ki pripomore k izločanju bilirubina

- izvleček vednozelenega gornika ter izvleček peteršilja sta sestavini, ki delujeta depigmentacijsko,

- dipeptid, ki pripomore k lokalni limfni drenaži ter odstranjuje temnejšo limfno tekočino katere posledica je prekomerna zabuhlost ter neprijeten videz

ter

- kompleks dipeptidov, ki pripomorejo k restrukturiranju kože obraza, njeni regeneraciji ter glajenju morebitnih gub ter gubic.

Navodila za uporabo DepiWhite gela

DepiWhite gel nanesite na želene predele kože zjutraj in zvečer. Kremo nanesite enakomerno na predele pod očmi ter nežno vtrite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja