Dr. Temt Glycocid nevtralizator, 100 mL

Dr. Temt Glycocid nevtralizator je namenjen ponovni vzpostavitvi ustreznega pH kože obraza. Dr. Temt Glycocid nevtralizator je namenjen ponovni vzpostavitvi ustreznega pH kože obraza.
19374 19374

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Glycocid nevtralizator je namenjen ponovni vzpostavitvi ustreznega pH kože obraza. Koža je z redno uporabo kozmetičnega izdelka pomirjena ter intenzivno regenerirana.

Izdelek vsebuje tudi vitamin E, ki pripomore k uspešni borbi proti prostim radikalom.

Izdelek je nevtralizacijsko sredstvo, ki preprečuje, da bi bilo delovanje pilinga Glycocid premočno ali predolgo. Tako je preprečen nastanek prekomerne rdečine in poškodbe kože.

Uporabimo ga po kemičnem piling tretmaju za ponovno vzpostavitev pH ravnovesja v koži. Nevtralizator pomaga tudi pri odpravljanju pekočega občutka in kožo ohladi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V navaden jogurt z malo maščobami vmešajte začimbe za curry in med in dobili boste sladko in začinjeno omako, v katero pomakate surovo korenje. Ali pa dodajte nasekljano svežo baziliko in limonov jogurt za sredozemski okus, ki se odlično prilega k narezanim kumaram in bučkam.

V več plasteh položite jogurt z malo ali brez maščobe, jagodičje, krhlje mandarin in hrustljave kosmiče ali nasekljane mandlje v lep kozarec za vino ali skodelico za poobedek. To je poslastica, vredna kronanih glav.

Kupite take z najmanj sladkorja in nasičeni mi maščobami in jih imejte v zamrzovalniku. Ali se ne počutite kot otrok? Ali pa zamrznite karton jogurta, nato pa ga.z mešalnikom zmešajte z zamrznjenim ali svežim sadjem za slasten poobedek.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja