Elmex zobna pasta za zaščito pred erozijo, 75 mL

Zaščitna zobna zaščita Elmex z ekskluzivno tehnologijo ChitoActive tvori zaščitno plast proti kislinam na zobni sklenini, medtem ko amin fluorid ščiti pred kariesom. Zaščitna zobna zaščita Elmex z ekskluzivno tehnologijo ChitoActive tvori zaščitno plast proti kislinam na zobni sklenini, medtem ko amin fluorid ščiti pred kariesom.
927791 28019

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna zobna zaščita Elmex z ekskluzivno tehnologijo ChitoActive tvori zaščitno plast proti kislinam na zobni sklenini, medtem ko amin fluorid ščiti pred kariesom.

Zobna pasta z zaščito pred erozijo ima trojni učinek proti izgubi in tanjšanju zobne sklenine. S uporabo te zobne paste se krepi zobni emajl. Izboljšana je odpornost zob na ponavljajoče se kislinske napade, zobna krema nadalje ščiti pred izgubo emajla, ki jo povzroča ščetkanje.

Zobna pasta za zaščito pred erozijo se lahko uporablja redno, v skladu z lastnimi higienskimi navadami.

Elmex zobna pasta proti erozijskim vplivom (Anti-Decay) vsebuje amin fluorid (Olafluor), ki se pritrdi na emajl, spodbuja njegovo remineralizacijo in je kot tak posledično bolj odporen na kislinske bakterijske napade, ki lahko zobem škodujejo.

Ta zobna pasta takoj po nanosu kozmetične zobne paste tvori zaščitno pregrado na zobeh.

Izdelek je aromatiziran s prijetno aromo po meti.

Kako uporabljati zobno pasto Elmex?

Zobno pasto uporabite večkrat na dan, da temeljito očistite in zaščitite svoje zobe. Poleg čistilne funkcije so zobje temeljito zaščiteni.

Čiščenje zob in negovanje zobne sklenine je smiselno po vsakem obroku. Pasta Elmex, ki zaščiti pred erozijo pa poskrbi še nadalje, da zobna sklenina ostaja dolgotrajno v perfektnem stanju.

Zobni kanali v samem zobu ali tako imenovani dentinski kanali so izredno pogoste tvorbe, s pomočjo katerih zob komunicira z zunanjim svetom. Kadar so ti dentinski kanali odprti je vpliv tople ali izredno mrzle prehrane izredno velik, včasih celo prekomeren, takrat zobje skelijo in bolijo.

Zobna pasta prevleče cel zob z zaščitno plastjo, kar preprečuje in nevtralizira delovanje kislin, oziroma kislih bakterijskih izločkov, ki izredno negativno vplivajo na samo površino zobne sklenine ter jo lahk na daljši čas tudi poškodujejo. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Elmex Elmex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov