Eubos Anti Age Hyaluron serum za predel okoli oči, 15 mL

Eubos Anti Age Hyaluron serum je namenjen intenzivni negi področja okoli oči in revitalizaciji kože z obogateno formulo.<br> Eubos Anti Age Hyaluron serum je namenjen intenzivni negi področja okoli oči in revitalizaciji kože z obogateno formulo.
909769 20772

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Nina **** 5. 10. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Eubos Anti Age Hyaluron serum je namenjen intenzivni negi področja okoli oči in revitalizaciji kože z obogateno formulo. Serum Eubos je kar se da učinkovit ima pa tudi učvrstitveni efekt in facelift efekt.

Eubos Anti Age Hyaluron serum je izredno učinkovit - serum namreč temelji na biomimetskih načelih. Mikropore izdelka Eubos omogočajo odličnost nanosa in uravnoteženost odtenka kože.
Ta efekt daje koži optično gladkost in zglajenost.


Serum tudi obnovi celice s svojimi silanolnimi skupinami!

Zagotavlja intenzivno kopičenje vlage. Nizka molekulska masa hialuronske kisline skupaj z silanolom lahko prodira v kožo in je značilna predvsem  za dober učinek in združljivost. Matrixyl: Matrikine (kuririji ali signalni peptidi) učinkovito reaktivirajo globinsko kožo lastno novo sintezo izven celičnega matriksa kože, tako kot hyaluronske kisline in kolagena. Aktivne sestavine pomagajo okrepiti strukturo kože ter oblazinijo gube od znotraj. Liftonin z rastlinskim silicijem iz prose in kožo učvrščujočimi bioaktivnimi tanini iz rastlin.

Eubos Anti Age Hyaluron serum izboljša strukturiranost kože in globino gub ter zaščiti kožo pred prostimi radikali.
Silicij je mikro element našega telesa in spodbudi nastajanje beljakovin strukturne narave ob enem pa Eubos krema poskrvbi in učvrsti tudi kolagen!

Cupuacu maslo pridobljeno iz rastlin tropskega gozda kožo intenzivno neguje in nahrani ter zaščiti pred prekomernim izhlapevanjem vlage.

Karitejevo maslo je za kožo blagodejno in pomirjajoče, kožo namreč zaščiti pred eksktremnimi razmerami iz okolja ob enem pa kožo tudi neguje in zgladi.

Izdelek Eubos Anti Age Hyaluron serum

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos Anti Age Hyaluron serum

pH nevtralna

Uporaba Eubos Anti Age Hyaluron seruma:

Zasnovan za vsakodnevno 24 urno nego občutljivega predela okoli oči. Zelo dobro vpijajoč, deluje regenerativno in učvrščujoče, tudi make up podlaga.

Rezultat uporabe Eubos Anti Age Hyaluron seruma:

Izbrane aktivne sestavine naredijo kozmetični facelift. Med sabo se dopolnjujejo v svojem učinku, spodbujajo naravne procese kože in delujejo oblazilno in gladilno. To vodi do vidnega in merljivega gladkega obrisa predela okoli oči, zmanjšanja gubic in izboljšane teksture kože. Učinek je blažji kot pri kirurškem zategovanju ali pri injekciji z npr. botox-u podobnimi  snovmi. Tako ni nobenih neprijetnih stranskih učinkov, kot so npr. videz maske – naravni videz je ohranjen. Krepi strukturo kože, zmanjšuje globino gubic.

Predel okoli oči deluje bolj sveže in mladostno. Učinkovitost in združljivost je dermatološko preizkušena. Oftalmološko preizkušeno.

Nasvet ob uporabi:

Kot idealno dopolnilo priporočamo kot dnevno kremo in/ali pri zadrževanju na prostem Eubos Anti Age Hyaluron Repair & Protect z ZF 20 in UV zaščito. Kot nočno kremo in/ali pri zadrževanju v zaprtem prostoru priporočamo Eubos Anti Age Hyaluron Repair & Fill.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede