Eubos Hyaluron Repair & Protect krema proti gubam ZF 20, 50 mL

Eubos Anti Age Hyaluron Repair &amp; Protect LSF 20, intenzivna krema z UV zaščito za zmanjševanje gubic ter čvrsto in bolj gladko kožo z UV zaščito.<br> Eubos Anti Age Hyaluron Repair & Protect LSF 20, intenzivna krema z UV zaščito za zmanjševanje gubic ter čvrsto in bolj gladko kožo z UV zaščito.
444090 20771

Ocene in mnenja

Opis

Eubos Anti Age Hyaluron Repair & Protect LSF 20, intenzivna krema z UV zaščito za zmanjševanje gubic ter čvrsto in bolj gladko kožo z UV zaščito. Vsebuje hialuronsko kislino, Q10 in vitamin C. Ohranja svež in mladosten videz.
 
Posebna UVB /UVA kombinacija filtrov z LSF 20 in primernim UVA zaščitnim faktorjem pomaga pri vsakodnevni uporabi učinkovito preprečiti predčasno staranje in poškodbe kože zaradi UV žarkov.

Posebna biološko aktivna hialuronska kislina lahko prodre v zgornjo plast kože in daje intenzivno dolgotrajno vlažnost, spodbuja naravno sintezo kolagena (in-vitro-tests) in s tem deluje na učvrstitev kožne strukture. Stabiliziran vitamin C pomaga pri zaščiti pred UV žarki, kateri poškodujejo celice ter ščitijo in preprečujejo hiperpigmentacijo (nastanek temnih lis). Vitamin C istočasno pomaga popraviti poškodovano strukturo kože v obliki gubic in spodbuja nastanek enakomerne polti.
Koencim Q10 ščiti celične strukture in elastična vlakna pred razgradnjo s prostimi radikali, ter krepi vitalnost celic. Svetlo rumena barva kreme ima med drugim visok delež Q10, kot tudi naravne barve UV filtra.

Edinstvene sestavine in posebna nemastna negovalna olja skrbijo za dobro razmazanje kreme in uravnotežen ten.

Poleg glavnih sestavin (hialuronska kislina, vitamin C, koencim Q10), vsebuje še ostale negovalne komponente, kot so alantoin, glicerin in vitamin E.
 

Izdelek Eubos Hyaluron Repair & Protect

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos Hyaluron Repair & Protect

5,2 – 5,4

Uporaba Eubos Hyaluron Repair & Protect kreme:

Nanesite zjutraj na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ali približno pol ure preden se boste zadrževali na prostem. Preprečite stik z očmi. Priporočljiva uporaba po 25. letu starosti.

Rezultat:

Že po 4 tednih je koža vidno bolj gladka, čvrsta in dobro negovana. Fiziološke meritve kažejo izrazito, zelo dolgotrajno povečanje vlažnosti kože, kot tudi zmanjšanje globine in obsega gub. Zelo pomembna in očitna zaščita pred prostimi radikali, ki jih povzroča UV sevanje, je bila dokumentirana v in-vivo-testih (zaščitni indeks 60).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede