Filorga Nutri-Filler Lips hranljivi balzam za polne ustnice, 4 mL

Filorga Nutri-Filler Lips hranljivi balzam za polne ustnice vsebuje izjemno negovalna balzamska olja, ki omogočajo udobje in intenzivno negovanje suhih ustnic ter jim dajejo naravno svetlost. Filorga Nutri-Filler Lips hranljivi balzam za polne ustnice vsebuje izjemno negovalna balzamska olja, ki omogočajo udobje in intenzivno negovanje suhih ustnic ter jim dajejo naravno svetlost.
529451 5052
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Nutri-Filler Lips hranljivi balzam za polne ustnice vsebuje izjemno negovalna balzamska olja, ki omogočajo udobje in intenzivno negovanje suhih ustnic ter jim dajejo naravno svetlost.

Filorga Nutri-Filler Lips oskrba kožo ustnic globinsko nahrani ter regenerira zahvaljujoč duo efektu rastlinskih olj ter delovanju karitejevega masla, ki ustnice nahrani, obnavlja in ščiti po morebitnih poškodbah.  

Hranljivi balzam deluje intenzivno regenerativno, kožo ustnic rpijetno zgladi, ter deluje "polnilno" s tako imenovanim filler efektom. Balzam namreč vsebuje peptidne sestavine, med drrugim tudi kolagen, ki pripomore k intenzivnemu efektu polnjenja.

Nutri-Filler za nego ustnic vsebujejo NCTF kompleks, koktajl revitalizirajoče aktivnih snovi, ki z aktivnim delovanjem razkriva prijeten sijaj ustnic in instantno poživi naravno barvo le-teh. Rezultati so vidni takoj, dan za dnem pa so rezultati intenzivne nege še bolj izraziti, vaše ustnice najdejo svoje udobje in naravni sijaj. So bolj gladke, mehkejše in zaščitene.

Kako regenerirati in nahraniti ustnice?

Da bi bile ustnice zopet zapeljive, gladke in prijetne uporabite ta inovativen Filorgin izdelek - izdelek iz Laboratoires Filorga, inovativni multi-aktivni proizvod, ki pokrbi za trojni regenerativni efekt:

  • hranjenje in regulacija: duo visoko hranljivih olj kožo ustnic neguje ter jo zaščiti in popravi poškodovano kožo ustnic
  • glajenje in filler efekt: Peptidni spodbujevalec kolagena gladi ustnice, obnavlja naraven filler efekt in redefinira konture ustnic
  • oživitev sijaja: NCTF kompleks oživljajočih aktivnih sestavin, v kombinaciji z aktivno učinkovino, ki povečuje prijetnost ustnic ter njihovo kompleksnost, poživi naravno barvo ustnic.

Uporaba Filorga Nutri-Filler Lips  balzama

Odstranite pokrovček in obrnite podnožje peresnika in počakajte, da se balzam pojavi na konici aplikatorja. Nanesite radodarno na ustnice in obnovite aplikacijo tako pogosto, kot je potrebno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Posedanje vretenc

Se je posedanju vretenc mogoče izogniti?
Poseda nje vretenc lahko preprečite z ukrepi proti osteoporozi.
Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Zdravnika morate seznaniti z bolečinami, ki trajajo dlje časa. Tudi tukaj veljajo enaki ukrepi kot pri osteoporozi.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov