x
Vse kategorije
Ice power sport spray, 125 mL
Ice power sport spray, 125 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ice power sport spray, 125 mL

Proizvajalec: Ice power
Izdelek za hladilno terapijo.
Cena: 14,79 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
Ice Power Sport spray je močan in dolgo delujoč gel v pršilu. Je edinstven izdelek za hladilno terapijo, ki združuje priročnost pršila in dolgotrajni učinek gela.
Revolucionarna oblika hladilne terpaije za hitro olajšanje bolečine in ponavljajočih se poškodb zaradi napora, športnih poškodb, izpahov in izvinov. Idealna tudi za udarce in udarnine pri otrocih.
Ice Power Sport spray učinkuje takoj in dolgotrajno. Učinek je občuten že po eni minuti in traja do dveh ur. Lajša akutne in kronične bolečine mišično - skeletnega sistema in pospešuje okrevanje mišic. Blaži vnetja in otekline.
Večkrat razpršite na obolelo mesto z razdalje približno 10 cm. Po potrebi ponovite.

Velikost pakiranja

125 ml

Priloge

Ali ste vedeli

Vadba s strokovno pomočjo

Masaža
Uporaba

V ustrezno ogrevanem in prezračenem prostoru prizadeti del telesa leži sproščeno. Izvedene bodo pretežno delne masaže. To se lahko zgodi tako v sedečem kot v ležečem položaju. Masaže celotnega telesa so le redko primerne. Toplotna obdelava pred masažo je pomembna samo ob podhladitvi; maser pri bolj suhi, izsušeni ali močno poraščeni koži večinoma uporabi smukec ali olje - morebiti z dodatki - kot mazivo. Kot zlato pravilo odmerjanja pri klasični masaži velja: tako močno, kot je potrebno, da dosežemo želeni zdravstveni učinek, in tako rahlo, kot je le mogoče, da se izognemo reakcijam (zaradi neznosnosti). Določeni 'dobrodejni bolečini' se ne da vedno izogniti. Za uspeh masažnega zdravljenja vsekakor ni odločilnega pomena napor, ampak pravilna izvedba. Po masaži mora slediti počitek.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Mentolova krema Ice Power pri upravljanju bolečin zaradi kemoterapije!

Številna zdravila, ki se uporabljajo v onkologiji, lahko povzročijo periferno nevropatijo, ki je posledica kemoterapije (CIPN). Ta nevropatija se pojavi pri 58-78 % bolnikov, ki prejemajo karboplatin in paklitaksel, ena tretjina bolnikov pa... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.