LiceGuard šampon za odstranjevanje uši, 120 mL

Šampon  olajša izčesavanje gnid. Šampon  olajša izčesavanje gnid.
526711 1646

Ocene in mnenja

Opis

Lice Guard šampon ne vsebuje insekticidov in olajšuje izčesavanje gnid. Uporabljajte ga vedno, ko ste za uničevanje uši uporabljali elektronski glavnik Robi Comb Pro ali katero od agresivnih kemičnih sredstev. Lice Guard šampon mehča in rahlja lase, slabi učinek lepljive snovi, s katero so na lase pritrjene gnide in omogoča njihovo izčesavanje. Je zelo blag, lepo diši in obnavlja utrujeno lasišče.  Šampon Lice Guard posebej priporočamo v kombinaciji z glavnikom Lice Guard, s katerim boste iz lasišča uspešno izčesali tako uši kot gnide.

Navodila za uporabo

Šampon Lice Guard nanesite na mokre lase in ga posebej na temenu temeljito vtrite. Deluje naj vsaj 5 minut.

Lase splaknite in iz mokrih las z gostim glavnikom (priporočamo glavnik Lice Guard) izčešite gnide. Posebno pozorni bodite na področje za ušesi in zatilje.

Proizvod je namenjen samo za zunanjo uporabo!

Vsebina

Purified Water, Sodium Laureth Sulfate, Quaternium-80, Polyquaternium-11, Panthenol, Allantoin, Disodium EDTA, Fragrances, Glycol Distearate + Sodium Laureth Sulfate + Cocamide MEA + Laureth-10, Denatonium Benzoate, Phenoxyethanol + (Methyl+Ethyl+Propyl+Butyl) Parabens, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naglušnost pri otrocih

Odločitve s pomočjo zdravnika
Če je slušna motnja posledica vnetja srednjega ušesa ali preslabega prezračevanja ušesne troblje, je naglušnost mogoče odpraviti s sorazmerno preprostim kirurškim posegom, pri katerem se odstrani nabrana sluz.

Če je naglušnost prirojena, se je treba odločiti, kdaj in kakšne vrste slušnega aparata naj se otroku priporoči. Prej kot se to zgodi, bolje je: v prvih dveh letih življenja nastanejo osnove za sluh in s tem tudi razvoj govora. V tem času dozorijo slušne poti do možganov in slušni center. Veliko povezav med možganskimi celicami in ušesom se mora šele nadgraditi, da lahko optimalno delujejo. Če v tem času ne pridejo dražljaji od ušesa do možganov, lahko to povzroči trajno motnjo pri sluhu.

Slušni aparati. Sprejmejo zvok in ga okrepijo.

Za otroke so zelo primerni majhni aparati, ki jih je lahko upravljati in so nameščeni za ušesom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ARR Health Technologies Inc ARR Health Technologies Inc
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja