Marvinia tekoče milo za intimno nego pH 5.5, 250 mL

Tekoče intimno milo Marvinia je bilo razvito za ohranjanje ustrezne zunanje osebne higiene. Tekoče intimno milo Marvinia je bilo razvito za ohranjanje ustrezne zunanje osebne higiene.
483427 18334

Ocene in mnenja

Opis

Tekoče intimno milo Marvinia je bilo razvito za ohranjanje ustrezne zunanje osebne higiene.

Zahvaljujoč posebni formuli z rastlinskimi izvlečki in semeni grenivke je to edinstven in nenadomestljiv izdelek, ki lahko že s prvo uporabo omili razdraženost kože. Ohranja naravno ravnovesje in obrambni sistem kože, pri tem pa deluje osvežujoče in pomirjevalno. Poleg tega zagotavlja takojšen občutek dobrega počutja in svežine ter dolgotrajno preprečuje neprijeten vonj.

Navodila za uporabo: izdelek uporabljajte enako kot ostale produkte za zunanjo osebno higieno.

Aktivne sestavine: rastlinski izvlečki (ognjiča 3 %, sleza 3 %, propolisa 3 %, nepozebnika 3 %, kamilice 1 %, islandskega lišaja 1 %, semen grenivke 0,5 %).

Opozorila: Hraniti izven dosega otrok. Kozmetični izdelek. Samo za zunanjo uporabo.

TA IZDELEK NE VSEBUJE SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA. IZDELEK JE DERMATOLOŠKO TESTIRAN. IZDELEK NI BIL TESTIRAN NA ŽIVALIH. NE VSEBUJE PARABENOV, NATRIJEVEGA LAURIL SULFATA ALI NATRIJEVEGA NAULRET SULFATA.Vsebuje rastlinski glicerin.

Rok uporabe: 12 mesecev po odprtju

Količina: 250 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Imunski sistem varuje telo pred okužbami, tujimi beljakovinami in rakavimi obolenji. Zgradba in delovanje imunskega sistema sta nadvse zapletena. Sestavljajo ga različne celice in organi, ki sproščajo številne enci me in druge kemične spojine.

Do zdaj smo razvozlali le majhen del delovanja imunskega sistema, marsikaj pa še vedno ostaja nejasno. Pojasnili bomo osnove njegovega delovanja in pogoste bolezni, ki so posledica motenega delovanja imunskega sistema.

V medijih oglaševalci številnih prehranskih dodatkov pogosto obljubljajo, da si bomo z njihovimi izdelki okrepili imunski sistem. Kaj pravzaprav s tem obljubljajo in kako naj bi to dosegli, pa ni jasno.

Imunskega sistema ne bomo okrepili z jemanjem dodatkov k prehrani, kot so različni vitamini ali minerali. Edini dokazani način spodbujanja imunskega sistema so cepljenja proti najrazličnejšim okužbam. Po cepljenju se aktivira ves imunski sistem, aktivirajo se limfociti T in začne se tvorba protiteles. Prav zato je cepljenje tako uspešno in prav zato je zelo priporočljivo, da so otroci redno cepljeni. Cepljenje spodbudi delovanje imunskega sistema, včasih celo do te mere, da postanemo odporni proti nekaterim okužbam za vse življenje. Pri drugih cepivih pa so potrebni občasni poživitveni odmerki cepiva, ki vnovič spodbudijo imunski sistem.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja