Mioba Maya šampon, 250 mL

<strong>Mioba Maya šampon je inovativen kozmetično negovalni šampon, ki je vsebuje ekstrakt kave, ki pripomore k intenzivni negi ter regeneraciji las in lasišča. </strong> Mioba Maya šampon je inovativen kozmetično negovalni šampon, ki je vsebuje ekstrakt kave, ki pripomore k intenzivni negi ter regeneraciji las in lasišča.
931829 21377

Ocene in mnenja

Opis

Mioba Maya šampon je inovativen kozmetično negovalni šampon, ki je vsebuje ekstrakt kave, ki pripomore k intenzivni negi ter regeneraciji las in lasišča.

Negovalni šampon je primeren predvsem za negovanje las in lasišča, ki je občutljivo, še posebej pa je primerno za ljudi, ki imajo redno težave s prhljajem.

Prednosti Mioba Maya šampona

- prijeten vonj po kavi ter nežni vaniliji
- priporočljivo za občutljiv tip las in težave s prhljajem
- lasem podari volumen, ponos las ter regenerativno svež izgled
- pripomore k normalizaciji izločanja sebuma

Sestavine Mioba Maya šampona

Negovalni šampon vsebuje sestavine, ki so večinoma naravnega izvora in sicer: ekstrakt kave, kakava, koprive, kolmeža, kokosa ter črn balzam.

Črn balzam je dodan z namenom intenzivnega negovanja las in lasišča, intenzivno ap deluje tudi preventivno proti nastanku luskavice lasišča in prhljaja. V teh rastlinah so naravni antioksidanti, fitosteroli, maščobne kisline in eterična olja.

Maščobne kisline so dodane z namenom intenzivne zaščite kožne bariere ter zaščitne plasti. Koža in lasje so zaščiteni ter negovani z izbranimi kakovostnimi komponentami šampona.

Šampon lasišča ter las ne izsuši.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mioba Mioba
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja