Nozovent Classic nosni vstavek proti smrčanju, 1 vstavek

Nežno razširi obe nosnici in omogoči do 50% večji in lažji pretok zraka. Nežno razširi obe nosnici in omogoči do 50% večji in lažji pretok zraka.
571229 2556

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Miran **** 8. 02. 2016 01:00
Podnevi je zadeva uporabna za športne aktivnosti, npr. za hojo v hribe, saj omogoča, da tudi pri pov... Preberi več
Tomaž **** 4. 03. 2015 20:20
super pripomoček - in sedaj precej cenejši! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Največkrat je vzrok smrčanja ravno nosni predel. Za razširitev nosnic svetujemo uporabo pripomočka NOZOVENT. Ta nežno razširi obe nosnici in omogoči do 50% večji in lažji pretok zraka. S tem omogočimo lažje dihanje skozi nos ter na ta način utišamo smrčanje, ki ga povzročajo zožane in/ali zamašene nosnice.
Z znanstvenimi raziskavami in kliničnimi študijami je dokazano, da ob uporabi Nozoventa, večina ljudi manj smrči. Nekateri celo popolnoma prenehajo.

NAMESTITEV

Pripomoček vstavite tako, da s palcem in kazalcem rahlo stisnete na obeh ovalnih koncih (pripomoček mora biti obrnjen navzgor in navzven). Ovalna dela vstavite vsakega posebej v nosnici in sicer tako, da se jima popolnoma prilegata. Ovalni del mora biti vstavljen v nosnico v celoti ter čim višje. Ko imate Nozovent vstavljen, nežno povlecite del pripomočka, ki povezuje oba ovalna dela, navzdol. V kolikor je pripomoček težje izvleci je ta pravilno nameščen.

Nozovent nosni vstavek odpira oziroma dilatira nosnici za neovirano dihanje skozi nos in s tem zmanjšuje tveganje za smrčanje. Zasnovan je iz varne, higienske prožne plastike (poliesteramid).

Uporaba Nozovent Classic nosnega vstavka

Nozovent je nosni vstavek, ki se namesti v nosnici s posebej izdelanimi vozlički, ki preprečujejo, da naprava ne pride v stik s sluznico ali postane vzrok za krvavenje iz nosu. Nekaj časa je potrebnega, da se na vstavek nosnice prilagodijo, vendar z redno uporabo se ga hitro navadimo. Nozovent nosni vstavek je na voljo v medium velikosti. Če je potrebno se lahko s škarjicami obrežejo in prilagodijo krilca nastavka tako, da se zagotovi dobra prilagoditev in udobno nemoteno uporabo nastavka. Po uporabi je potrebno nastavek temeljito umiti z vodo in milom. Lahko se sterilizira z vrelo vodo.

Nosni vstavek Nozovent je potrebno po treh mesecih redne uporabe zamenjati.

Nozovent Classic priporočamo

ljudem, ki se spopadajo s smrčanjem, alergikom, aktivnim športnikom kot so naprimer: tekači, kolesarji in ljudem, ki imajo težave s suho sluznico in posledično oteženo dihanje skozi nos.

Učinek Nozovent Classic vstavka

Nozovent Classic širi najožje območje v mehkem tkivu v nosnem kanalu. Fiziološki učinek dihanja skozi nos je z njim olajšan. Izboljša oksigenacijo pljuč in s tem posledično zmanjša smrčanje. Izboljša kakovost spanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dihanje skozi nos!

Zakaj je dihanje skozi nos pomembno? Znanstvene raziskave so pokazale, da ima dihanje skozi nos številne prednosti: Izboljša zmogljivost porabe kisika: Z dihanjem skozi nos se dvigne molekula plina,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Rak

Oblike zravljenja pri raku
Operacija. Z operacijo želimo odstraniti tumor hitro in v celoti (kurativna operacija). Nekateri tumorji so za takšen poseg preveliki, zato jih je treba prej s pomočjo kemoterapije ali obsevanja zmanjšati na takšno velikost, da je preostali tumor mogoče odstraniti s kirurškim posegom. Možnosti so boljše, če je tumor prostorsko omejen. Če se je že razširil ali se v telesu že nahajajo metastaze (zasevki).

so možnosti za ozdravitev omejene. V takšnih primerih poskušajo zdravniki tumor zmanjšati, s tem podaljšajo življenjsko dobo in/ali omilijo težave (paliativna, to je blažiina operacija). Če se je tumor razširil na sosednje organe, ki jih treba delno odstraniti, se kakovost življenja znatno zmanjša.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmacure Pharmacure
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov