Nuxe Huile Prodigieuse Riche olje, 100 mL

Nuxe Huile Prodigieuse Riche olje je inovativno regenerativno ter prijetno dišeče oje, ki je namenjeno negi obraza, telesa in las ter je primerno za negovanje suhe do zelo suhe kože obraza. Nuxe Huile Prodigieuse Riche olje je inovativno regenerativno ter prijetno dišeče oje, ki je namenjeno negi obraza, telesa in las ter je primerno za negovanje suhe do zelo suhe kože obraza.
945072 6113

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Huile Prodigieuse Riche olje je inovativno regenerativno ter prijetno dišeče oje, ki je namenjeno negi obraza, telesa in las ter je primerno za negovanje suhe do zelo suhe kože obraza.

Bogato čudežno olje Huile Prodigieuse Riche:

  • obnavlja, mehča in intenzivno nahrani
  • odlično neguje zelo suho kožo
  • deluje antioksidacijsko
  • zmanjšuje vidnost strij
  • ima bogato nemastno teksturo
  • ponaša se z božansko privlačnim vonjem
  • je idealno za hladnejše dni

Bogato čudežno olje Nuxe Huile Prodigieuse Riche je izredno pomembna in prijetna različica, pri čemer je olje primerno za negovanje predvsem suhe do zelo suhe in problematične kože.

 

Koža je intenizvno nahranjena, regenerirana, zelo pomembno pa je tudi, da oljek ože ne masti ter ne povzroča neprijetnih mastnih madežev. Riche olje tako predstavlja inovativen izdelek, ki nahrani in oplemeniti kožo obraza, tudi predele telesa in lase.

Po nanosu so lasje prijetno lesketajoči, zapeljivi ob enem pa se ne cepijo in se ne lomijo. Dokazano je, da ima izdelek tudi antioksidacijske lastnosti in da pomaga zmanjšati vidnost strij.

Uporaba Riche kozmetičnega olja Nuxe

Nega obraza: nekaj kapljic olja zmešajte z vašo najljubšo kremo in nanesite na obraz ter prijetno in nežno vmasirajte. Krema je lahko dnevnega ali nočnega tipa.

Nega telesa: negovalno olje Riche nanesite po opralvjenem tuširanju, ko je vaša koža še vedno vlažna.

Olje tako nanesite s krožnimi masažnimi gibi - po potrebi po celem telesu.

Nega las: bogato olje nanesite do enkrat ali dvakrat tedensko na površino las, pustite, da olje globinsko deluje (cca 10 minut) nakar lase umijte z nežnim negovalnim šamponom. 

Uporabljajte šampon, ki las ne izsuši.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Zahtevajte pomoč
Pogoj za to je, da drugim jasno in naravnost poveste, kakšne so vaše potrebe in kakšno podporo si želite (pomoč pri vsakdanjih opravilih, tolažba, spodbujanje). Velikokrat ljudje ne vejo, kako naj pomagajo. Bolniki se morajo naučiti, kako lahko to pripravljenost svojcev najbolje sprejmejo. Za nekatere je pomembno spoznanje, da jim ni treba narediti vsega samim, temveč lahko zahtevajo pomoč in obzirnost. Da jim to uspe, morajo najprej pri sebi razčistiti, kakšne so njihove potrebe in želje.

Prisluhnite si in premislite, kaj potrebujete in kako boste o tem seznanili druge. Pri tem ne uporabljajte posrednih signalov in pričakujte, da bodo drugi razumeli vaše namige. Morda vas ne bodo razumeli: posredne signale je mogoče razumeti različno in zato lahko pride do nesporazumov.

Seznanite druge z vašim počutjem. Bodite jasni, ko izražate želje ali nečesa ne želite ali ne morete početi.

S svojci se pogovorite o bolezni. Tako lahko podpirate drug drugega pri premagovanju strahov, ki so povezani s to boleznijo. Bolj kot si upate o nečem govoriti, manj strašno postaja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov