Ovopid losjon v spreju za preventivo, 150 mL

Uporabljamo ga vsak dan pri otrocih in odraslih po uporabi aktivnega šampona. Uporabljamo ga vsak dan pri otrocih in odraslih po uporabi aktivnega šampona.
566519 3779

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Tomaž **** 12. 05. 2016 02:00
Oglašam se glede nakupa vašega artikla Ovopid losjon v spreju za preventivo. Rečem lahko le to, da j... Preberi več
Urša **** 4. 02. 2016 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

3.stopnja (150ml)-Deluje preventivno. Uporabljamo ga vsak dan pri otrocih in odraslih po uporabi aktivnega šampona (2. stopnji) ali če že ima kdo v okolici uši, da jih na ta način preprečimo. Obogateno je z 100% čistimi eteričnimi olji manuke (avstralski čajevec), čajevca, sivke, limone, origana in belega timijana, ki ne dovoli ušem, da bi se lahko obdržale na lasišču, istočasno pa varujejo lasišče. S sprajem enostavno odstranimo gnide. Ne masti lasišča in se hitro posuši. Za boljši rezultat, je priporočljivo oprati lase z aktivnim šamponom proti ušem (2.stopnja)

Način uporabe

Razpršite enakomerno po suhih laseh navzdol proti koreninam las. Posebej natančno razpršite po vratu in za ušesi. Ne splakujte. Izogibajte se stiku z očmi. Poglejte si razpredelnico tedenskega postopka. 
 
Uš je 1-2mm dolga in ima tri pare ukrivljenih nog, ki ji omogočajo,da pleza po lasišču.Samica proizvede okoli 200 jajčec v svojem življenju in jih odlaga na vratu in za ušesi.Jajčeca pritrdi na lase z lepljivo sestavino, ki se je ne da odstraniti z vročo vodo. Po 1 tednu, se iz gnide razvije uš, ki je v 15 dneh sposobna sama proizvajati jajčeca. Uši se zlahka skrijejo v laseh, ker ne marajo svetlobe. Da bi preprečili uši, preglejte lasišče, posebej za ušesi in na vratu, kjer se skrivajo gnide, ki so ovalne oblike in se svetijo. Velike so okoli pol milimetra in bele barve. Zlahka jih ločimo od prhljaja, ki je nepravilnih oblik in se zlahka odstrani. Uši niso znak slabe higiene in lahko doletijo vsakogar, ne glede na stil življenja.

PREPREČITEV

Uši se premikajo počasi in ne letijo ali skačejo.Razširjene so v javnih prostorih, kot so šole, avtobusi, kinodvorane, itd. Včasih potujejo z enega lasišča na drugega s pomočjo ostalih insektov, na primer muh. Starši naj občasno preventivno pregledajo lasišča svojih otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ženska po umetni oziroma spontani prekinitvi nosečnosti

Kako poteka oskrba ženske po umetni ali spontani prekinitvi nosečnosti?
Posebni ukrepi po umetni prekinitvi nosečnosti niso potrebni, zdravljenje po splavu je potrebno le v primeru nastopa najrazličnejših zapletov. Po posegu naj v primeru bolečin ženska jemlje blag analgetik, svetujemo ji počitek za obdobje enega tedna, spolni odnosi in kopanje pa so odsvetovani še vsaj teden dni do dva. Prvi teden naj ženska ne uporablja tamponov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja