Pura natura Vrtnica - piling za telo, 250 mL

Piling za telo Pura natura Vrtnica, ki čisti in tonificira kožo telesa.  Piling za telo Pura natura Vrtnica, ki čisti in tonificira kožo telesa. 
3635 3635

Ocene in mnenja

Opis

Piling za telo Pura natura Vrtnica čisti in tonificira kožo telesa.

Čiste esence treh sort vrtnice se zlivajo v proizvodu Semplicemente Rosa. Naraven scrub za telo je učinkovit in nežen, bogat s kakovostnimi hranilnimi snovmi.

Ob redni uporabi, dvakrat ali trikrat tedensko z rahlo masažo na vlažni koži, učinkovito odstranjuje nečistoče s kože zahvaljujoč mikrozrncem iz lupin mandljev in orehov. Kožo tonificira, da znova zasije.

O liniji Pura natura Vrtnica

Kozmetični proizvodi Pura Natura združujejo v svoji nežni, prečiščeni in učinkoviti sestavi le najboljše naravne učinkovine in jih ponujajo vaši koži v prid. Bogati so z naravnimi izvlečki. Vsi proizvodi so narejeni na rastlinski osnovi in vsebujejo naravne detergente, rastlinska olja, masla in voske, ki imajo visoko afiniteto do kože, prav tako pa ne vsebujejo parafina in tenzidov, pridobljenih iz nafte.

enostavno vrtnica

Destilirana voda iz cvetnih listov stolistnega šipka (Rosa centifolia) tonificira in poživlja, izvleček iz cvetnih listov damaščanske vrtnice (Rosa damascena) deluje kot regenerator in čisti, olja rjastordečega šipka (Rosa Rubiginosa) kožo nahranijo in omehčajo. Tri učinkovine v funkcionalnih koncentracijah, izvlečki treh različnih sort vrtnice, nudijo vaši koži prijetno in učinkovito nego, združeno z dragocenim in elegantnim vonjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Morda je vse to pri 17 letih povsem običajno, toda tudi oba moja starejša brata (20 in 23 let) kažeta enake vzorce obnašanja. Oba jemljeta antidepresive in imata, če gledam na splošno, enake težave kot jaz. Najstarejši brat je šel zdaj za vajenca, vendar ima toliko socialnih težav, da bo delo najverjetneje obesil na klin. Tudi drugo šolanje, ki ga je začel pred časom, je že po nekaj tednih opustil. Moj drugi brat je socialno povsem izoliran, venomer čemi pri računalniških igricah in se izogiba vsakršnim stikom.

Prepričan sem, da je vse nekako povezano z mojimi starši, vendar ne vem, kako. Ze kmalu po mojem rojstvu je oče doživel živčni zlom, začasno so ga premestili v psihiatrično bolnišnico in odtlej ni več hodil v službo. Je predebel, zelo pasiven, vendar dobrodušen in bister.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja