Repose blazina za peto, 2 kosa

Zaščitna blazina za peto je namenjena zmanjševanju tveganja za nastanek preležanine na predelu pete. Zaščitna blazina za peto je namenjena zmanjševanju tveganja za nastanek preležanine na predelu pete.
14443 14443
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna blazina za peto je namenjena zmanjševanju tveganja za nastanek preležanine na predelu pete. Blazina REPOSE učinkovito razbremeni pritiske in je shranjena v ovojnini, ki je obenem tlačilka in zagotavlja ustrezno polnjenje z zrakom. V enem pakiranju sta 2 blazini.

Velikost in teža

38 x 20 cm, 0,08 kg

Vsebina

2 kosa

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

TKIVNE SOLI
Tudi to je oblika homeopatije, ki vključuje še prehrano. Tkivne soli so šibkejše različice drugih homeopatskih zdravil, ki pa ostajajo pristnejše glede na svojo izvorno snov (večina homeopatskih zdravil vsebuje podobno snov izvorni). Tkivne soli temeljijo na domnevi, da telo za najboljše zdravje in funkcionalnost zahteva 12 različnih soli. Homeopatski zdraviici verjamejo, da pomanjkanje ene ali več teh soli vodi v slabo zdravstveno stanje. Poiščite na nalepki kombinacijo B-tkivne soli, ki je namenjena posebej proti živčni izčrpanosti in splošni slabotnosti. Vzemite štiri tablete trikrat na dan.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja