Revivogen preparat proti izpadanju las 3 x 60 mL

Iizboljšujejo stanje las z vplivanjem na dedne vzroke izpadanja. Iizboljšujejo stanje las z vplivanjem na dedne vzroke izpadanja.
572543 4852
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Formula Revivogen

Milijoni moških in žensk po svetu iščejo izdelke, ki bi preprečili izpadanje las in povrnili izgubljeno samozavest. Na trgu obstaja veliko proizvodov, ki so zasnovani prav z namenom preprečevanja izpadanja las, vendar je zdravljenje ponavadi dolgo in naporno. V podjetju Revivogen so upoštevali dejstvo,  da si stranke želijo preprostega, a hkrati učinkovitega načina za ustavitev izpadanja las. 

Formula Revivogen je bila ustanovljena v sodelovanju z dermatologi, z vsemi naravnimi sestavinami, je znanstveno preizkušena ter učinkovita, predvsem pa brez stranskih učinkov.

Revivogen vsebuje naravne sestavine, za katere je znanstveno dokazano, da izboljšujejo stanje las z vplivanjem na dedne vzroke izpadanja, hkrati pa vplivajo na rast las oz. na aktivacijo lasnih mešičkov ter negujejo lasišče.

V škatli so 3 posodice po 60 ml, ki zadostujejo za približno 3 mesečno uporabo.

Testni preparat 60 ml - testno pakiranje ni več aktualno - sedaj samo še pakiranje 3x60 ml

Čeprav komplet sestavljajo 3 posodice, saj je potrebno za dobre rezultate uporabljati Revivogen na daljši rok, smo se odločili, da vam ponudimo tudi možnost nakupa ene posodice posebej, z namenom, da preparat preizkusite, če vam odgovarja ter občutljivost lasišča nanj. Moramo pa vas opozoriti, da ni nujno, da se po enomesečni uporabi že vidijo znaki zmanjšanja izpadanja in je potrebno z nanašanjem nadaljevati.

Revivogen Sestavine - Ali imajo stranske učinke?

Obstajata dva glavna razloga, zakaj je Revivogen formula tako učinkovita v zdravljenju izpadanja las.

Prvič - je brez stranskih učinkov zaradi naravnih sestavin, ki so uporabljene v formuli za spodbujanje ponovne rasti las. Te sestavine so učinkovite, povsem naravne, zato nimajo znanih stranskih učinkov. Ustvarjalci linije Revivogen so izbrali tiste sestavine, ki bi preprečile morebitne stranske učinke, ki jih pogosto imajo zdravila na recept.

Linija Revivogen zagotavlja enake rezultate kot jih imajo zdravila na recept, in to v vsej naravni formuli, ki je bilo znanstveno potrjena z medicinskimi študijami.

Drugi glavni razlog, zakaj je linija Revivogen tako učinkovita, je posebni sistem za doziranje. Izdelke Revigoven je treba uporabiti v treh preprostih korakih. Prvi se nanaša na zdravljenje lasišča, drugi korak je umivanje las z Bio-Cleansing šamponi, tretji korak pa je uporaba zgoščevalnega balzama za lase.

Kako deluje formula Revivogen?

Kombinacija sestavin Revivogen proti izpadanju las deluje tako, da se prepreči nastajanje DHT, ki je vzrok za izpadanje las. Revivogen terapija vsebuje visoko koncentrirane sestavine, ki delujejo proti DHT in visoko koncentracijo stimulansov rasti, ki se jih nanese neposredno na lasne mešičke, kajti to je področje, kjer se v kar 95 odstotkih pojavi izpadanje las.

Vsak večer je nujno, da se prijavite na terapijo, ki bo učinkovala preko noči. Navodila za uporabo so preprosta. Glede na velikost območja plešavosti, je medicina razvila kapalni ali pršilni sistem zdravljenja, tudi Revivogen linija deluje neposredno na lasišče. Izdelke Revivogen vtrete v lasišče, izvajate nežno masažo, ki naj traja 10 do 20 sekund.

Terapija zdravljenja se sme uporabljati vsak večer, kajti le redna uporaba zagotavlja maksimalne rezultate. Najbolje je, da pustite izdelek učinkovati čez noč. Zjutraj morate zgolj sprati lase, da odstranite nekaj DHT iz površine lasišča, hkrati pa spodbujate zdravo rast las. Šampon je treba pustiti učinkovati  nekaj minut, nato jih sperete. Sledi nega z zgoščevalnim balzamom, ki bo ustvaril debelejše in polnejše lase, ker vsebuje beljakovine, ki takoj povečajo volumen pričeske.

Za optimalne rezultate je treba izdelek, v skladu z navodili, uporabljati najmanj šest mesecev ali več. Maksimalni rezultati se pokažejo v roku dveh let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Sarcocystis spp.

Parazit rodu Sarcocystis (Lankester, 1882) je kokcidijski parazit iz debla Apicomplexa. Rastlinojede živali so zanj večinoma vmesni gostitelji, mesojede živali, ljudje in opice pa so večinoma končni gostitelji. Ni znano, da bi pri človeku povzročal hudo bolezen, sarkocistiozo (sarcocistiosis).

Trofozoit je večji kakor trofozoit toksoplazme. Je prav tako bananaste oblike, dolg od 12 do 16 urn in širok od 4 do 9 um. Ciste z žarkasto ovojnico so zelo različnih velikosti, saj so velike od nekaj urn do 1 mm, 1 cm ali pa še večje.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Revivogen Revivogen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja