Revivogen šampon, 360 mL

Blago čisti lasišče in odstranjuje loj in DHT z lasišča. Blago čisti lasišče in odstranjuje loj in DHT z lasišča.
2022-03-02 20,48 €
571521 4854

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
**** 19. 06. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Revivogen "Bio-Cleansing" šampon vsebuje aktivne sestavine, ki sestavljajo tudi preparat in dopolnjujejo njegovo delovanje, vendar če ga uporabljamo samostojno, ni učinkovit. Blago čisti lasišče in odstranjuje loj in DHT z lasišča. Ta edinstven šampon vsebuje bistvena bioaktivna hranila, ki krepijo, vlažijo in izboljšujejo lase in stanje lasišča in tako ustvarjajo zdravo okolje za obnovo in rast las.

Revivogen Sestavine - Ali imajo stranske učinke?

Obstajata dva glavna razloga, zakaj je Revivogen formula tako učinkovita v zdravljenju izpadanja las.

Prvič - je brez stranskih učinkov zaradi naravnih sestavin, ki so uporabljene v formuli za spodbujanje ponovne rasti las. Te sestavine so učinkovite, povsem naravne, zato nimajo znanih stranskih učinkov. Ustvarjalci linije Revivogen so izbrali tiste sestavine, ki bi preprečile morebitne stranske učinke, ki jih pogosto imajo zdravila na recept.

Linija Revivogen zagotavlja enake rezultate kot jih imajo zdravila na recept, in to v vsej naravni formuli, ki je bilo znanstveno potrjena z medicinskimi študijami.

Drugi glavni razlog, zakaj je linija Revivogen tako učinkovita, je posebni sistem za doziranje. Izdelke Revigoven je treba uporabiti v treh preprostih korakih. Prvi se nanaša na zdravljenje lasišča, drugi korak je umivanje las z Bio-Cleansing šamponi, tretji korak pa je uporaba zgoščevalnega balzama za lase.

Kako deluje formula Revivogen?

Kombinacija sestavin Revivogen proti izpadanju las deluje tako, da se prepreči nastajanje DHT, ki je vzrok za izpadanje las. Revivogen terapija vsebuje visoko koncentrirane sestavine, ki delujejo proti DHT in visoko koncentracijo stimulansov rasti, ki se jih nanese neposredno na lasne mešičke, kajti to je področje, kjer se v kar 95 odstotkih pojavi izpadanje las.

Vsak večer je nujno, da se prijavite na terapijo, ki bo učinkovala preko noči. Navodila za uporabo so preprosta. Glede na velikost območja plešavosti, je medicina razvila kapalni ali pršilni sistem zdravljenja, tudi Revivogen linija deluje neposredno na lasišče. Izdelke Revivogen vtrete v lasišče, izvajate nežno masažo, ki naj traja 10 do 20 sekund.

Terapija zdravljenja se sme uporabljati vsak večer, kajti le redna uporaba zagotavlja maksimalne rezultate. Najbolje je, da pustite izdelek učinkovati čez noč. Zjutraj morate zgolj sprati lase, da odstranite nekaj DHT iz površine lasišča, hkrati pa spodbujate zdravo rast las. Šampon je treba pustiti učinkovati  nekaj minut, nato jih sperete. Sledi nega z zgoščevalnim balzamom, ki bo ustvaril debelejše in polnejše lase, ker vsebuje beljakovine, ki takoj povečajo volumen pričeske.

Za optimalne rezultate je treba izdelek, v skladu z navodili, uporabljati najmanj šest mesecev ali več. Maksimalni rezultati se pokažejo v roku dveh let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Človek se lahko okuži z zaužitjem govejega mesa, ki vsebuje ciste vrste Sarcocystis bovihominis ali pa s prašičjim mesom, ki vsebuje vrsto Sarcocystis suihominis. Paraziti se v človeku (v tem primeru končnem gostitelju) spolno razmnožujejo in kot oociste izločajo s fecesom na prosto.

V fecesu najdemo največkrat že iz oocist sproščene sporociste, ki so posamezne ali v parih. Sporocista S. bovihominis meri od 13 do 17 11m v dolžinoin od 8 do 11 11m v širino, sporocista S. suihominis pa od 12 do 14 11m v dolžino in do okoli 11 11m v širino. Vsaka sporocista vsebuje po 4 sporozoite. Za oociste tega parazita so včasih mislili, da so oociste parazita Isospora hom in is. Črevesna sarkosporidioza se lahko, vendar redko, kaže z abdominalnimi bolečinami, nagnjenj em k bljuvanju in diarejo.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Revivogen Revivogen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja