Tena Men Extra Light zaščita za moške, 14 podlog

<strong>Tena Men Extra Light zaščita za moške je namenjena vsem tistim moškim, ki se soočajo z neprijetno inkontinenco, ki je v začetni stopnji. <br></strong> Tena Men Extra Light zaščita za moške je namenjena vsem tistim moškim, ki se soočajo z neprijetno inkontinenco, ki je v začetni stopnji.
528706 18238

Ocene in mnenja

Opis

Tena Men Extra Light zaščita za moške je namenjena vsem tistim moškim, ki se soočajo z neprijetno inkontinenco, ki je v začetni stopnji.

Izdelek Tena Men Extraje primeren za moške in zaščito predvsem tam, kjer je dejansko nujna in potrebna. Izdelek je kakor nalašč za nevtralizacijo morebitnega vonja.

Tena Men Extra Light zaščita za moške povzroči, da se morebiten urin nemudoma spremeni v gelu podobno snov, zgornja površina, ki je v stiku s kožo pa je povsem suha in ne povzroča iritacij.

Podloga, ki je namenjena inkontinenci lažjega tipa Tena Men Extra Light je debela 3 milimetre ter dolga 18 cm.

Izdelek je namenjen enostavni uporabi, vložek je diskreten in se ne vidi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Lajšanje blage bolečine

Bolečina vpliva na kakovost življenja, zato je pomembno, da akutno bolečino čim prej ocenimo, ustrezno lajšamo in s tem preprečimo morebitni razvoj kronične bolečine. Poznamo dve vrsti bolečine, akutno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Prav to pa je vir še večje napetosti in še hujšega stresa. Človek se tako ujame v začarani krog, ki lahko vodi v razvoj telesnih ali duševnih motenj.

BOLEZNI, POVEZANE S STRESOM

Dolgotrajna izpostavljenost stresu (strah) pogosto pripelje do stresno pogojenih bolezni, kot so depresija, glavobol, prebavne motnje in bolečine v mišicah.

Dolgotrajen stres, ki povzroča krčenje v žilnih stenah, lahko privede do razvoja visokega krvnega tlaka. Če visok krvni tlak vztraja dlje časa, lahko povzroča poškodbe arterijskih sten in sčasoma pripelje do srčnega infarkta.

S stresom so povezani tudi migrenski glavoboli, kožne bolezni, na primer ekcem (dermatitis) in srbečica (pruritus), ter prebavne težave, kot so sindrom razdražljivega črevesa, dispepsija (zgaga) in peptična razjeda želodca ali dvanajstnika.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede