Vidermina Prebiotic globule, 10 vaginalnih ovul
Vidermina Prebiotic globule, 10 vaginalnih ovul
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

Vidermina Prebiotic globule, 10 vaginalnih ovul

Proizvajalec: Istituto Ganassini
Vidermina Prebiotic globule so pripomoček, ki vzpostavlja ravnovesje vaginalne mikroflore pri porušenem ravnovesju mikroorganizmov nožnice.

Cena: 8,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabevagina
Namenintimna nega

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Vidermina Prebiotic globule so pripomoček, ki vzpostavlja ravnovesje vaginalne mikroflore pri porušenem ravnovesju mikroorganizmov nožnice.

Idealen je za preprečevanje vaginoz, vaginitisov, bakterijskih in glivičnih okužb, ter po uporabi antibiotikov ali antimikotikov, lokalnih in/ali sistemskih.

Vidermina Prebiotic  formula vsebuje

α-gluko-oligosaharid mikroorganizmi, ki selektivno pomaga pri razvoju koristnih bakterij in zavira razmnoževanje škodljivih bakterij in tako vzdržuje ustrezno vaginalno okolje. Prebiotik omogoča selektivno rast laktobacilov, kateri za razvoj potrebujejo ogljik, ki ga dobijo iz α-gluko-oligosaharida. Laktobacili ščitijo vaginalno sluznico pred okužbami na več načinov:
    • steno nožnice prekrivajo v gostem sloju, ki ga imenujemo biofilm. Škodljivi mikroorganizmi zato ne morejo priti v stik z vaginalno sluznico in se razmnožiti.
    • laktobacili proizvajajo tudi druge protimikrobne spojine, kot so bakteriocini, vodikov peroksid…

mlečno kislino, ki drugače nastane naravno pri presnovi lactobacilov. Vzdržuje kislost pH nožnice (3,5-4,5), ki predstavlja neugodno okolje za preživetje in razvoj patogene mikroflore.

B5 vitamin, ki pomirja dermalno stanje, pomaga lajšati spremembe v epiteliju sluznce.

PVP – polivinil pirolidon, lipofilen in varen polimer, ki omogoča tvorbo filma na sluznici, in s tem jo ščiti, pomirja in blaži.

Uporaba Vidermina Prebiotic globul

• Kot preventivna terapija v primeru ponavljajočih se vaginitisov in vaginoz.

Odmerjanje Vidermina Prebiotic globul

1 globula na dan / 10 dni po menstruacijskem ciklu. Primerno 1x na mesec.

• Po uporabi lokalnih antimikotikov in antibiotikov.
Odmerjanje: 1 globula na dan / 10 dni.

• Podporna terapija v obdobju stresa in v času nosečnosti.
Odmerjanje: 1 globula na dan / 10 dni. Primerno 1x na mesec.

Lahko se uporablja med nosečnostjo in v času dojenja.
Prosto parabenov, parfumov in derivatov pšenice.

Ocene in mnenja

Vasiljka; | 18. 04. 2018 18:43
Perfekten pripomoček
Super super kapsule - uredi floro vagine, primerno za uporabo vsake toliko časa. Priporočam...
Tajda; | 9. 03. 2021 16:53
Odlične
Vidermina kapsule uporabljam preventivno enkrat do dvakrat na teden zvečer v kombinaciji z drugimi Vidermina produkti (čistilna pena in gel) , za preprečevanje vaginalnih vnetij, saj sem v preteklosti pogosto imela težave z bakterijskimi vaginozami in vnetji mehurja, zaradi katerih sem bila več mesecev na antibiotični terapiji. Verjamem, da z uporabo vaginalnih kapsul in urejeno  prehrano pripomorem tudi k počasni nazaj - vzpostavljajoči - se črevesni bakterijski flori. Všeč mi je, da se brez težav vstavijo in se ne "lepijo" na vlažno sluznico kot nekatere vaginalne kapsule drugih znamk.

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Pri prehajanju skozi črevo 200 do 300 11m dolge in okoli 20 11m debele ličinke ne povzročijo hujše škode. V pljučih pa so te ličinke pri prehodu skozi kapilare večkrat vzrok za krvavitve, razraščanje veziva in sekundarne infekcije. Povzročajo lahko tudi pnevmonitis ali astmatične napade.

Odrasle gliste škodujejo različno. Človek maloštevilnih ne opazi. Draženje v črevesu, hujšanje, urtikarija, pomanjkanje teka in podobni znaki kažejo na številnejše gliste. Askaris ima snovi, ki povzročajo tudi zastrupitve. Včasih ob črevesnih boleznih iz drugih vzrokov ali ob jemanju zdravil potuje iz tankega črevesa (npr. po žolčevodu): tedaj lahko povzroči hude nevšečnosti.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Izcedek iz nožnice

Nekatere težave so specifične pri ženskah. Med ta stanja se uvršča tudi vaginalni izcedek. Izcedek iz nožnice, je izredno pomemben faktor zdravja pri ženskah. Nožnični oziroma vaginalni izcedek je izraz za tekočino ali sluz, ki prihaja iz nožnice.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabevagina
Namenintimna nega

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.