Vivavene fix cevasti povoj kožne barve, 20m

Vivavene Fix cevasti povoj kožne barve v dolžini 20m za kompresijsko zdravljenje venske golenje razjede in limfedema. Vivavene Fix cevasti povoj kožne barve v dolžini 20m za kompresijsko zdravljenje venske golenje razjede in limfedema.
528129 17876

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

 

Cevasti povoj je sestavni del SET-a VIVANEOVENE, ki je namenjen kompresijskemu zdravljenju venske golenje razjede in limfedema.

Sestava:
Potrebno/željeno dolžino le odrežemo.
Povoj je izdelan iz 57% bombaža in 43% viskoze, navitu v kolut.

Izdelek po dolžini ni raztegljiv, po širini pa ga lahko raztegnemo, kar omogoča tudi pri večjem obsegu noge prijetno nošnjo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Izberite potovalni načrt, ki vam bo najbolj ustrezal:

- ali želite na primer, da je že vse načrtovano, od poleta in sob do izletov in restavracij, ali pa bi raje kupili samo letalsko karto in raziskovali na lastno pest?

Ne potujte sami. Potovanje v dvoje je seveda veliko bolj zabavno, poleg tega pa je dobro imeti nekoga ob sebi, če zabredete v težave. Če jemljete kakšna zdravila oziroma imate alergije, napišite seznam in ga shranite v denarnico ali pa ga imejte na obesku okoli vratu oziroma zapestja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja