Biocyte terracotta cocktail Solaire, 30 tablet

<p><strong>Biocyte terracota coctail Solaire kapsule so plod raziskav francoskih laboratorijev in velja za inovativen ter učinkovit lepotni izdelek. </strong></p>

Biocyte terracota coctail Solaire kapsule so plod raziskav francoskih laboratorijev in velja za inovativen ter učinkovit lepotni izdelek.

521825 27860

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biocyte terracota coctail Solaire kapsule so plod raziskav francoskih laboratorijev in velja za inovativen ter učinkovit lepotni izdelek.

Terracotta Cokctail Solaire je prehransko dopolnilo na osnovi naravnega melanina, pridobljenega iz lupine črnih oliv.

Baker pripomore k normalni pigmentiranosti kože in las, k zaščiti celic pred oksidativnim stresom, k normalnemu delovanju imunskega sistema in ohranjanju normalnega vezivnega tkiva.

Uporaba Biocyte terracotta coctail Solaire kapsul

Uporaba:
Vzemite 1 tableto na dan, ob obroku, s kozarcem vode. Tablete jemljite 1 mesec pred izpostavljanjem soncu, med njim in 1 mesec po njem, nakar lahko terapijo po potrebi tudi podaljšate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biocyte Biocyte
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja