Dr. Hauschka ampule za nego občutljive kože, 10 x 1 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235415 9045

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka zeliščne ampule so namenjene za nego občutljive in poškodovane kože ter jih privede do normalnega delovanja.

Odlična pomoč so tudi kot prva pomoč pri dermalnih zapletih in pri koži z rdečimi madeži. Izdelek blaži razdraženost kože in ji vrača čvrstost in elastičnost.

Ampule se uporabljajo za nočno nego dokler se stanje ne izboljša (od 2 do 3 mesece).

Uporaba

Vsebino ampule nanesite zvečer na  očiščeno kožo. V času uporabe ampul, zvečer ne uporabljajte tonika. Vsebino ampule aplicirajte na površino kože obraza, vek, ustnic, ušesnih mečic, na kožo vrata in dekolteja.

Pri odpiranju ampul pazite da je tekočina na dnu ampul, nato pa spodnji del primite z eno roko, z drugo roko pa hitro odlomite vrh ampule.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Zaščita pred emboličnimi dogodki
Ko imamo pred seboj bolnika s kronično ali občasno atrijsko fibrilacijo, se moramo najprej vprašati, katere ostale dejavnike tveganja, ki napovedujejo večjo verjetnost zapletov ?zaradi strdkov (embolusov), ki najpogosteje povzročijo možgansko kap, ima bolnik.

Bolnike glede na dejavnike, ki so: starost nad 75 let, arterijska hipertenzija, srčno popuščanje, sladkorna bolezen (zmerni dejavniki tveganja) ali že prebolela možganska kap, tranzitorna ishemična ataka ali sistemska embolija (pomemben dejavnik tveganja), razdelimo v tri skupine glede tveganja za ponovni dogodek (možgansko kap) in v tri skupine tveganja za embolične zaplete.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja