Simon Ašič MetaSIT čaj 06, 50 g

Simon Ašič MetaSIT čaj 06 je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič MetaSIT čaj 06 je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524298 29729

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič MetaSIT čaj 06 je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča

Za koga je Simon Ašič MetaSIT čaj primeren?

Čaj naj uživajo predvsem za vse odrasle osebe, mlajše osebe pa se morajo posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom o smiselnosti in primernosti uporabe čaja.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Dobra prebava za odlično počutje

Ali veste, da imajo prebavne težave kot so trdo blato, težave pri iztrebljanju, neustrezna konsistenca blata ter morebiti celo hemoroidi isti imenovalec - to je nekvalitetna prehrana, procesirana prehrana s premalo vlakninami in snovmi, ki pripomorejo k lažji prebavi. Vse naštete težave pa so lahko tudi posledica nažina življenja in sicer premalo gibanja, premalo hidriranja in pitja tekočin (priporočeno se je držati meje 3,5 L vode na dan), zaužitje hrane, ki zapira in naredi blato bolj goste konsistence.

Priprava čaja Simon Ašič MetaSIT čaja

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen

Sestava čaja je sledeča:

25 % delež zmetih listov koprive

20 % delež lista breze (Betulae folium)

20 % delež koreninic navadnega regrata

15 % delež rmana

10 % delež rastline navadna lakota

10 % list melise, za pomirjanje prebavnega trakta

Ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne pijte oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom. Čaj pijte do maksimalno 10 dni, v kolikor se zdravstveno stanje v tem času ne izboljša v dogovoru s svojim zdravnikom spremenite terapijo. Čaj ni primeren v primeru, da ste noseči ali dojite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja