x
Vse kategorije
Ice Power magnezijeva krema, 300 mL
Ice Power magnezijeva krema, 300 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ice Power magnezijeva krema, 300 mL

Proizvajalec: Ice power
Magnezijeva krema lokalno sprošča mišične krče, bolečine in napetost v mišicah.
Cena: 22,55 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Ice Power magnezijeva krema - karakteristike:

- Za povišane potrebe po magneziju
- Sprošča mišične krče in napetost
- Vsebuje magnezij v obliki sulfata, ki se dobro vpija, ter mentol, ki nudi nežen hladilni učinek
- Lahka emulzijska krema – ne pušča madežev
- Se vpija hitro in učinkovito
- Brez stranskih učinkov (npr. ne draži želodca ali povzroča diareje)
- Se lahko uporablja skupaj z magnezijem v obliki prehranskih dopolnil za doseganje ustrezne ravni magnezija (npr. pri nezadostni absorpciji hranil)

Uporaba Ice Power magnezijeve kreme

2–3-krat pritisnite na pumpico in kremo nanesite na kožo 2–3-krat dnevno ali po potrebi. Količina kreme, ki jo pridobite z enkratnim pritiskom na pumpico, vsebuje 100 µg magnezija. Magnezij v kremi se najbolje vpija na mestih, kjer je koža tanjša, vendar pa lahko kremo nanašate na kateri koli mišični predel (npr. meča ali stegna).

Magnezijeva krema lokalno sprošča mišične krče, bolečine in napetost v mišicah.

Ice Power linija izdelkov je namenjena vsem, ki potrebujejo hitro ddelujoč ter učinkovit izdelek. Krema oplemeniti kožo z magnezijevimi ioni, ki so za dobro počutje ter hitro regeneracijo izrednega pomena.

Magnezijeva krema Ice Power – magnezij v obliki, ki se odlično vpija

Magnezij je pomemben makro mineral, ki je ključen za približno 300 različnih reakcij v človeškem telesu. Evropska komisija je odobrila 10 zdravstvenih trditev za magnezij, npr. magnezij pomaga zmanjševati utrujenost, magnezij izboljšuje ravnotežje elektrolitov in magnezij spodbuja normalno delovanje mišic.

študije kažejo, da je vpijanje magnezija iz magnezijeve kreme Ice Power zelo dobro.
Magnezijeve tablete, ki jih uživamo oralno, nam omogočajo, da ohranjamo ustrezno raven magnezija v telesu. Vendar pa imajo velikokrat stranske učinke, saj dražijo želodec in povzročajo težave z absorpcijo.

Transdermalna terapija z magnezijem, z drugimi besedami, absorpcija magnezija skozi kožo, je nov način povečevanja ravni magnezija v telesu. Izvedena je bile študija o primerjavi magnezijeve kreme Ice Power z magnezijevimi tabletami, ki se uživajo oralno, pri čemer se je merila raven magnezija v krvi. študija je pokazala, da z rednim nanašanjem magnezijeve kreme Ice Power na kožo lahko dosežemo podobne ravni magnezija kot z enkratnim odmerkom magnezijevega citrata kot v obliki prehranskega dopolnila.

Z magnezijevo kremo Ice Power se je mogoče izogniti težavnim stranskim učinkom, ki jih povzročajo magnezijeva prehranska dopolnila, saj se krema enostavno nanaša na kožo. Več o absorpciji magnezija s kože si lahko preberete v knjigi Transdermal Magnesium Therapy (Transdermalna terapija z magnezijem) avtorja dr. Marca Sircusa.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Mentolova krema Ice Power pri upravljanju bolečin zaradi kemoterapije!

Številna zdravila, ki se uporabljajo v onkologiji, lahko povzročijo periferno nevropatijo, ki je posledica kemoterapije (CIPN). Ta nevropatija se pojavi pri 58-78 % bolnikov, ki prejemajo karboplatin in paklitaksel, ena tretjina bolnikov pa... preberi več...

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,59 €

Floradix kalcij, magnezij in cink, 250 mL

12,78 €

Ice power hladilni gel, 400 mL

32,37 €

Flexofytol, 60 mehkih kapsul

15,98 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.