Solgar Ester-C Plus 500 mg, 50 kapsul

<p>Solgar Ester-C Plus je novo prehransko dopolnilo z 500 mg vsebnostjo aktivne sestavine vsebuje vitamin C v obliki Estra C, vsebuje pa tudi bioflavonoidne komponente, ki se pridobivajo iz citrusov ter &scaron;ipkov prah (obogaten z vitmainom C).</p>

Solgar Ester-C Plus je novo prehransko dopolnilo z 500 mg vsebnostjo aktivne sestavine vsebuje vitamin C v obliki Estra C, vsebuje pa tudi bioflavonoidne komponente, ki se pridobivajo iz citrusov ter šipkov prah (obogaten z vitmainom C).

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
3+ 16,86 €
543985 5595

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar Ester-C Plus je novo prehransko dopolnilo z 500 mg vsebnostjo aktivne sestavine vsebuje vitamin C v obliki Estra C, vsebuj pa tudi bioflavonoidne komponente, ki se pridobivajo iz citrusov ter šipkov prah (obogaten z vitaminom C).

Solgar Ester-C Plus je prava antioksidativna energetska mešanica vitaminsih snovi, ki ščitijo vaš organizem pred delovanjem radikalov in s tem zaščiti celice pred celično smrtjo.

Solgar Ester-C Plus prehransko dopolnilo vsebuje vitamin C v najrazličnejših oblikah in sicer v obliki šipkovega prahu, ekstrakta citrusov ter ekstrakta acerolinega prahu. Izdelek prav tako vsebuje rutin.

Patentirana oblike vitamina C (kot kalcijev askorbat), za katero je značilna odlična stopnja biorazpoložljivosti, ima nevtralen pH zaradi česar jo dobro prenašajo tudi bolj občutljive osebe.

Uporaba Solgar Ester-C Plus dopolnila

Odmerite dnevno količino: 1 kapsulo na dan med samim obrokom ali po potrebi po njem. Dnevnega odmerka, ki znaša 1 kapsulo dnevno ne presežite.

Vitamin C ima v organizmu pomembno vlogo

  • ima pomembno vlogo pri delovanju organizma in njegovi samozaščiti
  • ima vlogp pri delovanju imunskega sisema
  • nudi zaščito pred delovanjem radikalov, ti se še posebej pospešeno producirajo v času intenzivne telesne vadbe
  • ima poglavitno vlogo pri nastajanju in rasti vezivnih tkiv, žil, kolagena, hrustanca, dlesni, kože in zobnega tkiva
  • prispeva in sodeluje pri metabolizu in pri rpoizvodnji energijskih zalog telesa
  • prispeva k delovanju živčnega sistema
  • pripomore k normalni avsorbciji železa v prebavnem sistemu
  • pripomora k lajšanju utrujenosti, izmučenosti
  • prispeva k regeneraciji enega najbolj poznanih in poglavitnih lipidotopnih vitmaino - vitamina E

Prehransko dopolnilo ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom, konzervansov, barvil in sladil.

Izdelek je primeren za vse osebe, ki so vegetariansko ali vegansko usmerjeni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Metode kontracepcije

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete ob uporabi kontracepcije?
Po vstavitvi materničnega vložka lahko pričakujete povečano menstrualno krvavitev, močnejšo bolečino in večjo verjetnost za medenično vnetno bolezen takoj po vstavitvi. Možen zaplet ob vstavitvi je tudi perforacija maternice. Maternični vložek, ki sprošča hormon levonorgestrel, ima prednosti in pomanjkljivosti obeh metod, tako materničnega vložka kot hormonske kontracepcije.

Verjetnost zanositve je ob dosledni uporabi kondoma v prvem letu približno 3 %, ob tipični uporabi pa kar 14 %. Razlog za veliko nezanesljivost je v nepraviini uporabi sredstva, njegovi poškodbi zaradi uporabe različnih lubrikantov (predvsem tistih na osnovi olj), vaginalnih zdravil in drugih razlogov. Diafragma ni zanesljivo kontracepcijsko sredstvo, zato je potrebno uporabiti dodatno zaščito, največkrat spermicide. Ob tipični uporabi v prvem letu zanosi približno 20% žensk. Povzroči lahko pogostejša vnetja sečil ali pa iritacijo nožnice. Tudi uporaba spermicidov ne nudi zanesljive zaščite. V prvem letu optimalne uporabe zanosi 6 % žensk, ob tipični uporabi pa približno 26 %. Okužbe sečil in draženje nožnice sta možna zapleta.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov