Beti Kutnar, univ. dipl. inž. živil. tehnol.

Beti Kuntnar

Beti Kutnar, univ. dipl. inž. živil. tehnol.

Izobrazba: univerzitetni diplomirani inženir živilske tehnologije

Visoka šola: Biotehnična fakulteta, Oddelek za živilstvo

Strani povezane s podjetjem Medis: 

WAYA Slovenija (https://www.facebook.com/wayaslo/),

Novalac Slovenija (https://sl-si.facebook.com/novalac.si/),

Rosacta Slovenija (https://www.facebook.com/rosactaSI/), 

Defendyl-Imunoglukan Slovenija (https://www.facebook.com/defendylSI/ )

Ostali kontakti:

LinkedIn - Beti Kutnar; Instagram - Beti Kutnar

Zaposlena pri podjetju: Medis, d.o.o.

Tip svetovalca: SUPER SVETOVALEC (KOMPETENTEN SVETOVALEC za področje splošnih prehranskih dopolnil, živil - Novalac, Waya)

Kratka biografija s pomembnimi poudarki

V življenju je pomembno, da izbereš delo, ki te izpolnjuje, da lahko svoje vrednote živiš in neguješ. Za blagovni znamki NOVALAC in WAYA kot nutricionistka in strokovna svetovalka skrbim že okoli 13 let, poleg tega pa so bili ti izdelki preverjen izbor tudi doma pri mojih otrocih. Leta 2002 sem diplomirala na Biotehnični fakulteti, Oddelek za živilstvo, saj me je od nekdaj zanimal vpliv prehrane na počutje in zdravje človeka. V določenih primerih pa je prehrana posameznika lahko osiromašena zaradi škodljivih učinkov na telo (avtoimunske bolezni, prehranske alergije, intoleranca na posamezne sestavine ali samo preobčutljivost na dodatke v prehrani). Ker imam celiakijo, zelo dobro razumem posameznika, ki mora paziti na varnost in kakovost živil, prehranskih dopolnil od otroštva dalje. Zaradi narave dela sodelujem s priznanimi profesorji in zdravniki, ki so mednarodni strokovnjaki na svojem področju, in sem tako v stiku z najnovejšimi dognanji, in strokovnimi priporočili.

Zdravniki specialisti opažajo vedno več funkcionalnih motenj prebavil pri dojenčkih in kasneje v otroštvu ter odrasli dobi. Kot svetovalec s poznavanjem izdelkov lahko pomagam za čim bolj optimalno uporabo in posledično zadovoljstvo uporabnikov izdelkov Novalac in Waya. Medis d.o.o., skrbi, da so znamke prehranskih dopolnil, ki jih zastopa, visoko kakovostne in varne za uporabo.

Posebne prejete nagrade, pohvale, priznanja, če obstajajo

  • Aktivna sem bila v društvu Celiac, izpeljala sem predstavitve prehranskih dopolnil Waya, Novalac v različnih društvih (SFD, društvo bolnikov s celiakijo, zdravniško društvo);
  • objava člankov v reviji Naša lekarna,
  • priznanje za svetovanje za kozmetične izdelke Reckitt Benckiser (študentsko delo),
  • predstavitve kozmetike v lekarni (študentsko delo),
  • učna pomoč otrokom OŠ Dolenjske Toplice;
  • prejemnica Krkine nagrade v srednji šoli

Dosežki/članki/posebni projekti

Sem mamica dveh otrok, ki rada živi športno – zato poskrbim za podporo tudi s prehranskimi dopolnili – kadar so večje fizične telesne obremenitve, pretekla sem že nekaj polmaratonov, hribolazim, rada plavam.. Ko pa imam čas zase, pa najraje slikam na platno, saj me takrat popelje v druge dimenzije.

Karkoli dodatnega, kar bi želeli izpostaviti

MEDIS je mednarodno farmacevtsko podjetje, ki skrbi za enako možnosti zdravljenja bolnikov tako kot drugje po Evropi/svetu, in sicer že več kot 30 let. Eno izmed terapevtskih področij Medisa je skupina Consumer Health, ki skrbi za zdravje in dobro počutje.

Beti Kutnar, univ. dipl. inž. živil. tehnol. - Nasveti strokovnjaka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.