Romana Fantur Mijić, dipl. diet.

Romana Fantur Milić

Romana Fantur Mijić, diplomirana dietetičarka

Tip svetovalca: SUPER SVETOVALEC (KOMPETENTEN SVETOVALEC za področje izdelkov VonPharma)

Višja izobrazba: Fakulteta za vede o zdravju

Zaposlena pri podjetju: VONPHARMA SI, d.o.o., Celjska cesta 8A, Žalec, 3310 Žalec

Kratka biografija s pomembnimi poudarki

Po izobrazbi sem diplomirana dietetičarka, diplomirala sem leta 2016 na Fakulteti za vede o zdravju v Izoli. Svojo poklicno pot sem začela kot ekonomistka in imam več kot 15 let izkušenj na vodilnih mestih v trgovinski panogi, a znanost o zdravju, predvsem o prehrani, me je zanimala že od nekdaj, številne knjige in članki, ki sem jih prebirala na to temo, pa niso več zadostovali moji vedoželjnosti, zato sem se kasneje odločila za študij dietetike in ga z odliko zaključila v letu 2016.

Znanje s fakultete sem nadgradila z opravljeno prakso na Inštitutu za varovanje zdravja, kjer sem se pobliže seznanila s programi CINDI za preventivo in zdrav življenjski slog, svoje doslej pridobljeno znanje pa dopolnjujem z udeležbo na različnih delavnicah, predavanjih ter mednarodnih konferencah in srečanjih. Diplomirala sem na temo način prehrane v zgodnjem otroštvu: vpliv na kasnejše zdravje, in večji del svoje poklicne poti dietetika posvetila tej skupini. Zanimanje za področje prehranskih dopolnil me je pripeljalo do sodelovanja s podjetjem VonPharma, kjer delam kot strokovna sodelavka-promotorka in svetujem o (u)porabi prehranskih dopolnil za vse starostne skupine. Poleg strokovne usposobljenosti, me odlikuje profesionalen odnos do dela in sodelavcev, osebna odgovornost in etičnost, predvsem pa veselje do dela z ljudmi. Moje pridobljene izkušnje in znanje pa mi pomagajo pri svetovanju o zdravi prehrani in uporabi prehranskih dopolnil, njunem uravnoteženju in usklajevanju s sodobnim načinom življenja, kar predstavlja glavnino mojega dela.

Dodatno

Kot mama dveh otrok in rekreativna športnica, ki obožuje tako gore kot morje, se zavedam, kako težko je usklajevati vsakdanje službene in družinske obveznosti z osebnimi potrebami in željami. V življenju nas vodijo različne potrebe, želje in cilji, v kolesju današnjega vsakdanjika pa pozabljamo na zdravo in aktivno življenje, ki je pri nekaterih že skoraj mit ali legenda. Kolesje današnjega vsakdanjika nam velikokrat narekuje neredno uživanje hrane, ta pa je večinoma nekakovostna. Četudi smo seznanjeni s pojmom zdrava prehrana, je potrebno vedeti tudi, kako z njo pravilno vplivati na naše telo ter kako jo dopolniti s kakovostnimi prehranskimi dopolnili.

Kakovostna in farmacevtsko čista ter učinkovita prehranska dopolnila so pomembna tako zame kot strokovno sodelavkopri podjetju VonPharma kot tudi zame osebno. Zato bi vas rada povabila k izbiri prehranskih dopolnil VonPharma, saj boste s tem naredili odličen korak k vitalnosti in vašemu zdravju. Samo čista kakovost je dovolj dobra izbira za vsakega izmed nas. Hkrati pa naj vas v življenju vodi moto, da so današnji rezultati posledica včerajšnjih odločitev, k temu pa dodajam, naj bo pristop k novo zadanim ciljem konstruktiven in pozitiven!

Zanimivo:

FANTUR MIJIĆ, Romana, 2016, Način prehrane v zgodnjem otroštvu : [zaključna projektna naloga] [na spletu]. Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju. [Dostopano 9 julij 2022]. Vir: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=10273

Udeležila se je: 15. DM tek za ženske

Romana Fantur Mijić, dipl. diet. - Nasveti strokovnjaka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.